Iubirea este o suflare divina care adie prin sufletul tau, este un uragan care daca te prinde... ai incurcat-o, nu mai scapi; iubirea e o boala de care nu te poti trata altfel decat numai prin iubire. Cand iubesti iti pierzi mintile si vezi totata armonia si frumusetea care te inconjoara.

Iubirea e cel mai frumos sentiment. Ea este daruire suprema. Asa ca ai grija de iubire atunci cand o intalnesti. Iubirea este adevaratul "subiect" care da sens vietii noastre, iubirea creaza vise, iluzii, tot frumosul din lume. Unde simti iubirea? Iubirea o gasesti in inima ta, in privirea femeii sau a barbatului iubit.

Iubirea este asemeni unei flori care are un miros deosebit de frumos. Ea naste multe sperante intre o femeie si un barbat. Iubirea este un gand care inima iti paste. Iubirea este o piatra, un zid de ne trecut de care te izbesti. Iubirea iti sopteste ce este bine si ce este rau in viata. Ea este de mai multe feluri. Pe siteul www.cupidon.ro vom discuta impreuna despre multiplele feluri de iubire. Te rugam frumos, impartaseste-ne cum definiesti tu iubirea, pe forumul care vi-l punem la dispozitie. Multumim ca ati ales www.cupidon.ro.