Cererea in casatorie este un pas decisiv intr-o relatie de iubire. Aplicarea ei vine, de celele mai multe ori, atunci cand relatia de dragoste dintre un barbat si o femeie a ajuns la un nivel sublim, cand cei doi doresc sa isi uneasca destinele prin taina casatoriei. Desi suntem obisnuiti ca cererea in casatorie sa fie facuta de catre barbat, exista cazuri cand barbatul este cerut in casatorie de prietena lui. Traiesti un asemenea caz ? Daca tu esti sigura de sentimentele voastre de iubire si esti convinsa ca doresti o relatie de casatorie cu el, ca vrei ca el sa fie tatal copiilor tai, nu ezita. Daca ar fi dupa tine, de maine ti-ai intemeia o familie. Dar barbatul tace si nu te cere in casatorie! Oare din ce motiv? Crede ca nu este pregatit pentru o relatie de casatorie? I se pare un legamant prea mare? Prea multe responsabilitati? Casatorie nu este un chin.

A cere in casatorie pe cineva nu trebuie neaparat sa se intample intr-un anume moment. Spontaneitatea si naturaletea vor da un farmec aparte oricarei cereri in casatorie, fie ca se intampla atunci cand faceti impreuna o plimbare, o activitate, luati masa la restaurant etc.

Sa nu faci o cerere in casatorie unei femei doar pentru ca sa obtineti diferite favoruri sau interese ascunse. Multi barbati joaca teatru si promit fara jena femeilor cu care ies in oras, ca le vor lua in casatorie. In realitate insa acestia isi bat joc de femei si tot ce vor este sa se culce cu ele. Nici vorbe de o cerere in casatorie sincera. Cate fete nu ajung sa isi pierda virginitatea in acest mod ?...