Termeni si conditii de utilizare

Aceasta pagina este arhivata. Siteul se supune termenilor si conditiilor disponibile aici https://www.cupidon.ro/legal/terms

Aceste Conditii de utilizare se aplica intregului continut al site-ului care exista in domeniul de internet la adresa: "www.cupidon.ro". Termenii si conditiile “www.cupidon.ro” se refera la acest domeniu de internet.

Acesti Termeni de utilizare sunt proprietatea www.cupidon.ro. In consecinta, reproducerea lor partiala sau totala, pe orice mediu, cu un alt scop decat cel strict personal, necesita autorizatia prealabila. Refuzul sau omisiunea de a obtine o astfel de autorizatie este de natura sa incalce legile penale si/sau civile aplicabile in domeniu.

www.cupidon.ro este un site de matrimoniale, intalniri virtuale, accesibil membrilor sai prin intermediul internetului. Serviciile www.cupidon.ro nu pot fi accesate gratuit de catre toti membrii. Aici puteti citi sau publica articole in lagatura cu relatiile de dragoste. Aveti la dispozitie Blog, Anunturi, Chat, Galerie foto etc.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos inainte de a deveni membru www.cupidon.ro. O data cu crearea unui cont pe www.cupidon.ro va angajati sa respectati acesti termeni de utilizare. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii de Utilizare, nu ar trebui sa va inregistrati pe www.cupidon.ro. Inregistrarea pentru unul sau mai multe servicii, precum si utilizarea acestui site, implica acceptarea deplina si completa a acestor Termeni si Conditii de utilizare de catre un membru. Bifand caseta care contine cuvintele "Certific faptul ca am cel putin 16 ani si ca am citit Termeni si Conditiile de Utilizare www.cupidon.ro", situata in partea de jos a paginii de inregistrare, membrul recunoaste ca el / ea are obligatia de a respecta toate clauzele din Termenii si Conditiile de Utilizare.

Articol 1. Definitii

Lista de cuvinte de mai jos, a fost definita în scopul acestor Termeni si Conditii de utilizare, dupa cum urmează:

www.cupidon.ro se refera la grupa de Servicii, al carui scop este facilitarea, prin intermediul online, a intalnirilor dintre persoane fizice, pentru scop personal, timp liber si fara scopul derularii vreunei activitati de afaceri.

"Servicii" se refera la totalitatea de Servicii www.cupidon.ro accesibile de catre utilizatori.

"Membrii/utilizatori" se refera la toti utilizatorii inregistrati pe www.cupidon.ro care au platit sau nu Serviciile www.cupidon.ro.

"Termenii si Conditiile de utilizare" se refera la acest contract.

Articol 2. Acces si inregistrare pewww.cupidon.ro

2.1 Conditii de acces si inregistrare

Echipamentul (computer, software, sisteme de telecomunicaţii, etc) utilizat pentru a avea acces la serviciile www.cupidon.ro , precum si costurile generate de utilizarea telecomunicatiilor sunt responsabilitatea membrului care acceseaza site-ul www.cupidon.ro.

Pentru a deveni un membru www.cupidon.ro trebuie sa aveti cel putin 16 ani şi este necesara completarea tuturor campurilor obligatorii care apar la procesul de inregistrare pe www.cupidon.ro.

Pentru a putea deveni membru www.cupidon.ro este necesar: sa va inregistrati si sa acceptati Termenii si Conditiile de utilizare ale siteului, care sunt afisate public pe www.cupidon.ro.

Atunci cand sunt indeplinite conditiile necesare pentru inregistrare, fiecare membru va detine un nume de utilizator si o parola. Atat numele de utilizator cat si parola sunt strict confidentiale si private si nu trebuie sa fie transmise sau impartasite cu terte persoane.

Daca un utilizator dezvaluie sau utilizeaza aceste elemente intr-o maniera considerata contrara scopului sau original, www.cupidon.ro are dreptul sa stearga contul acestuia definitv.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru utilizarea acestor informatii de identificare de catre terti cat si pentru actiunile sau declaratiile tertilor facute prin intermediul contului propriu de utilizator, indiferent daca acestea sunt frauduloase sau nu. Membrii recunosc si isi asuma lipsa vreunei responsabilitati din partea www.cupidon.ro in cazul solicitarilor de dauna de acest fel. Intrucat www.cupidon.ro nu are obligatia sau mijloacele tehnice pentru a verifica identitatea fiecarei persoane inregistrate foloseste serviciile sale, www.cupidon.ro nu este raspunzator in cazul in care unui membru i se fura sau foloseste identitatea de catre altcineva. In cazul in care un utilizator are motive sa creada ca o persoana ii utilizeaza datele sale de indetificare ca membruwww.cupidon.ro, atunci el sau ea trebuie sa informeze imediat Echipa www.cupidon.ro.

2.2 Dreptul de retragere sau de modificare a datelor

In conformitate cu Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.cupidon.ro confera dreptul utilizatorului de a-si modifica datele pe care le-a inregistrat. De asemenea, utilizatorul poate sa solicite www.cupidon.ro stergerea datelor sale oricand.

Articol 3. Utilizarea www.cupidon.ro

La inregistrarea, sau dupa achizitionarea unui pachet Premium, membrul poate utiliza servciile disponibile pe www.cupidon.ro. Tarifele si conditiile de plata pentru serviciile cu plata pot fi gasite in conformitate cu articolul "Preturi si Conditii de plata" a acestor Termeni si Conditii de utilizare. Acestea pot fi accesate in orice moment, prin intermediul www.cupidon.ro, site-ul de prezentare, sau in timpul utilizarii Serviciului de plata.

3.1 Obligatiile www.cupidon.ro

www.cupidon.ro se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a furniza in bune conditii serviciul de matrimoniale prin intermediul internetului, gazduit la adresa www.cupidon.ro, insa nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele probleme ce pot afecta functionalitatea site-ului. Scopul nu este de a consilia casatorii sau relatii pe termen lung. Activitatea www.cupidon.ro nu include organizarea de intalniri offline, oferirea de acces la reteaua de Internet, sau furnizarea de servicii de comunicatii electronice utilizatorilor. In consecinta, www.cupidon.ro nu are nici o obligatie legala de a identifica utilizatorii, atunci cand se vor conecta la siteul www.cupidon.ro sau de a monitoriza continutul publicat de catre acestia. Pentru ca www.cupidon.ro nu este conceput, din punct de vedere tehnic, sa furnizeze astfel de Servicii, www.cupidon.ro nu se angajeaza prin contract sa identifice utilizatorii sau sa modereze continutul publicat de acestia pe propria raspundere.

www.cupidon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru declaratiile false facute de catre un utilizator. De aceea, este imperativ ca membrii sa ia anumite masuri, atunci cand stabilesc o intalnire cu un alt membru. www.cupidon.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intalniri intre membriiwww.cupidon.ro, pewww.cupidon.ro, sau de reuniuni intre membri sau non-membri ca urmare a utilizarii site-ului si serviciilor www.cupidon.ro. In plus, va recomandam, ca la o prima intalnire, sa anuntati pe cineva aproapiat dumneavoastra si sa alegeti un loc public (cafenea, pub, restaurant, bar etc.)

In acest sens, www.cupidon.ro aminteste mebrilor sai ca le este interzisa publicarea pe site sau dezvaluirea catre ceilalti membri a informatiilor cu caracter personal ca: nume, e-mail-/ adrese de e-mail, numere de telefon etc.

3.2 Obligatiile utilizatorului/membrului:

Dispozitiile prezentului articol se aplica fara a prejudicia art "Incetarea".

Atunci cand utilizeaza Serviciilewww.cupidon.ro, utilizatorii se angajeaza sa respecte si sa accepte contractul de drept, drepturile tertilor si acesti Termeni si Conditii de utilizare.

3.2.1 Obligatii Generale:

Utilizatorul are următoarele Obligatii generale:

 • Sa actioneze corect in ceea ce priveste www.cupidon.ro si alti membri.
 • Sa respecte drepturile de proprietate intelectuala referitoare la continutul furnizat de www.cupidon.ro si de catre ceilalti membri.
 • Sa inteleaga ca el / ea sunt singurii care isi pot defini propriile granite de confidenţialitate si ca este in responsabilitatea lor de a comunica celorlalti membriwww.cupidon.ro, doar informaţiile personale pe care ei considera ca nu le pot provoca niciun rau.

3.2.2 Obligatii esentiale:

Utilizatorii au urmatoarele Obligatii esentiale:

 • Sa nu foloseasca www.cupidon.ro pentru scopuri profesionale sau comerciale (publicitate, solicitari/anunturi de orice fel sau prostitutie) sau pentru orice scopuri non-private.
 • Sa nu posteze, distribuie, sau difuzeze, in orice forma ar fi ele, date care sa contina informatii false sau inexacte.
 • Sa nu publice comentarii de propaganda sau orice fel de continut care incalca drepturile altora sau care este calomniator, aduce prejudicii, obscen, ofensator, violent sau continut care incita la violenta, rasism, dispute politice, xenofobe si, in general, orice continut care este contrar scopuluiwww.cupidon.ro, normelor si legilor actuale si in vigoare sau normelor si standardelor acceptabile.
 • Sa nu mentioneze pe site-ul www.cupidon.ro orice fel de informatii cu caracter personal, care sa permita unui alt utilizator sa contacteze un alt membru fara a folosi www.cupidon.ro, cum ar fi: adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon, etc
 • Sa nu posteze, distribuie sau difuzeze informatii sau continut in oricare forma ar fi, care sa aiba ca efect diminuarea, prevenirea sau intreruperea utilizarii Serviciilor www.cupidon.ro de catre alti membri, spre ex: virusi, mass-mailing (spam), software neautorizat, programe de monitorizare etc. www.cupidon.ro isi rezerva dreptul de a strege mesajele de tip spam trimise de catre un membru.
 • Sa nu posteze, distribuie , difuzeze sau promoveze continut sau informatii in oricare forma ar fi ele, care includ legaturi cu terte site-uri web.
 • Trebuie sa utilizeze parola si numele de utilizator doar in scop de autentificare la Serviciile www.cupidon.ro.In acest sens, utilizatorii nu trebuie sa comunice sau sa faca accesibile datele lor de autentificare pe www.cupidon.ro nici unui alt utilizator sau terte parti.
 • Sa utilizeze Serviciile www.cupidon.ro, in conformitate cu scopul prevazut in acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Refuzul de a respecta obligatiile esentiale, dupa cum sunt prevazute mai sus contitute o incalcare grava a obligatiilor de utilizare awww.cupidon.ro. Fara a aduce prejudicii dispozitiilor din articolul "Incetarea", in cazul in care un utilizator/membru nu respecta una sau mai multe dintre aceste obligatii, www.cupidon.ro isi asuma dreptul de a rezilia contractul si va sterge definitiv contul utilizatorului in cauza.

Articolul 4: Proprietatea intelectuala

Marcile inregistrate, logo-uri, grafica, fotografii, animatii, clipuri video si texte featuring de pe site-ul www.cupidon.ro sunt proprietatea intelectuala a www.cupidon.ro sau a partenerilor sai si nu pot fi reproduse, reprezentate sau folosite fara permisiunea expresa a www.cupidon.ro sau partenerii sai, sub amenintarea cu actiuni in justitie.

Drepturile de utilizare a www.cupidon.ro de catre un utilizator sunt strict limitate la accesarea, descarcarea, poligrafie si reproducerea pe toate mass-media (hard-disk, discheta, CD-ROM-uri, etc) si de a folosi aceste documente in scopuri private si personale si doar pe durata statutului sau de membru www.cupidon.ro. Orice alt fel de utilizare de catre membru este interzisa fara autorizatia www.cupidon.ro.

In special, utilizatorului ii este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, difuzarea, transmiterea, pentru exploatarea comerciala si / sau distribuirea sub orice forma de servicii, a paginilor site-ului www.cupidon.ro sau software-ul pentru coduri de elemente care cuprind serviciile site-ului www.cupidon.ro.

Utilizatorii www.cupidon.ro autorizeaza site-ul www.cupidon.ro sa utilizeze drepturile de proprietate intelectuala proprii asupra continutului furnizat de catre membri in cadrul site-ului www.cupidon.ro.

Aceasta autorizatie include in special dreptul www.cupidon.ro de a reproduce, reprezenta, adapta, traduce, scana, utiliza in scopuri publicitare, comerciale sau non-comerciale orice materiale publicate pe www.cupidon.ro de catre utilizatori.

Utilizatorii www.cupidon.ro autorizeaza site-ul www.cupidon.ro in mod expres pentru orice modificare de continut cu scopul imbunatatirii acestuia sau alinierierea continutului la standardele de comunicare ale site-ului; sau/si a face acest continut compatibil cu procesele tehnice sau formatele de mass-media.

Utilizatorui ii este interzisa copierea, reproducerea sau utilizarea in orice alt scop al continutului unui alt membruwww.cupidon.ro, cu exceptia cazului in care un alt membru isi da acordul explicit in acest sens.

Articol 5. Incetarea serviciilor

Un membru www.cupidon.ro poate in orice moment sa-si inchida contul sau de pewww.cupidon.ro adresandu-se direct, printr-un e-mail, Echipei de suport www.cupidon.ro. O astfel de solicitare va fi operata din prima zi lucratoare dupa primirea cererii de inchidere a contului in cauza.

Fara a aduce prejudicii altor prevederi de aici, in cazul in care utilizatorul comite o incalcare grava, www.cupidon.ro va inchide/sterge contul utilizatorului in cauza, fara notificare prealabila sau vreo avertizare. Acest fel de terminare va avea aceleasi efecte ca o reziliere de catre utilizator.

Articolul 6. Date private si protejarea datelor Membrilor

www.cupidon.ro respecta cele mai stricte standarde cu privire la respectarea intimatii si a informatiilor private.

Anumite informatii, comentarii sau continut (fotografii sau video) pe care Membrul le furnizeaza optional, pe raspunderea si la initiativa sa, dezvaluie originea etnica a acestuia, nationalitatea, religia si/sau orientarea sa sexuala. Furnizand asemenea informatii, toate optionale, Membrul respectiv isi manifesta intentia, si, prin urmare, isi da acordul si isi asuma responsabilitatea deplina pentru procesarea acestor date „delicate" de catre www.cupidon.ro.

Fiecare Membru poate accesa sau poate solicita accesul la informatii care il privesc, pentru ca acestea sa fie modificate, sterse sau pentru a interzice utilizarea acestora de catre www.cupidon.ro. Membrii pot sa ne contacteze prin completarea formularelor de contact de pe site, iar fiecare Membru va specifica datele personale ale expeditorului, cu atentie.

Fiecare Membru are dreptul, la momentul inregistrarii sau oricand dupa aceea, sa solicite receptionarea si, ulterior, sa solicite intreruperea transmiterii de newslettere si/sau oferte promotionale pe e-mail sau telefon mobil de catre www.cupidon.ro si/sau partenerii sai. Drepturile si garantiile Membrilor www.cupidon.ro sunt in conformitate cu legislatia din Romania cu privire la protectia datelor personale si respectarea intimitatii, in cazul comunicarii prin mijloace electronice.

6.1. Cand si de ce strangem informatii cu privire la dumneavoastra?

Membrul este rugat sa furnizeze informatii depre el atunci cand se inregistreaza pe site, participa la un concurs, raspunde la un sondaj, la o discutie pe chat sau achizitioneaza un Pachet Premium. Anumite informatii sunt obligatorii pentru a accesa Serviciile.

6.2. Ce fel de informatii solicitam?

Informatiile personale stranse de www.cupidon.ro pot include numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, detalii bancare, informatii despre modul in care aratati, folografii, inregistrari vocale, video, valori personale, religie, intrese pentru folosirea Serviciului.

De asemenea, sunt stranse si anumite informatii cu caracter impersonal, cum ar fi versiunea browser-ului folosit (Netscape, Internet Explorer etc.), sistemul de operare (Windows 98, Mac Os, etc.) si adresa IP a computerului utilizat.

In cele din urma, www.cupidon.ro foloseste cookies, create pentru a stoca informatii folosite in vederea identificarii membrului atunci cand acesta utilizeaza site-ul www.cupidon.ro, pentru a-i permite Membrului sa continue utilizarea fara a trebui sa reintroduca datele personale pentru fiecare pagina vizualizata.

Membrul detine intotdeauna optiunea de a impiedica utilizarea cookies-urilor prin modificarea setarilor browserului. Pentru mai multe informatii despre acest subiect, va rugam sa consultati instructiunile referitoare la browser-ul folosit de dumneavoastra.

6.3. Cine are acces la informatiile dumneavoastra?

Informatiile stranse despre dumneavoastra atunci cand va inregistrati la www.cupidon.ro si va abonati la serviciile noastre sunt folosite pentru a va furniza diferite Servicii. Au fost luate toate precautiile in ceea ce priveste bazele noastre de date pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie arhivate intr-un mediu sigur. Numai un numar restrans al angajatilor nostri au acces la informatiile dumneavoastra, care pot fi accesate numai in caz de necesitate. Informatiile personale pe care le furnizati in momentul inregistrarii ce nu contin datele dumneavoastra personale si profilul dumneavoastra nu vor putea fi accesate de terti, nici tranmise, vandute sau supuse unor schimburi, cu exceptia cazurilor de mai jos si sub rezerva informarii si acordului dumneavoastra prealabil.

Va putem trimite oferte promotionale din partea unor parteneri, sub rezerva acordului dumneavoastra acordat in momentul inregistrarii, si in conditiile in care nu va razganditi in orice moment ulterior. Daca nu doriti sa primit nicio oferta speciala din partea www.cupidon.ro sau societatile partenere, anuntati-ne in momentul inregistrarii sau in orice moment prin dezabonarea automata direct din e-mailul primit.

www.cupidon.ro poate transmite ocazional informatii socio-demografice care nu includ nume, catre partenerii selectati, pentru a le permite sa evalueze receptorii anunturile lor (receptori tinta in functie de categorie de varsta sau sex etc.) In acest caz nu vom transmite partenerilor informatii ce i-ar putea ajuta sa va identifice personal.

Informatiile continute in descrierea dumneavoastra, criteriile de cautare si profilul pot fi accesate pe site, prin email (newslettere) sau telefon. In plus, aceste informatii pot fi facute publice in mod direct de www.cupidon.ro sau prin intermediul partenerilor, prin newslettere sau site-uri apartinand tertilor, sau prin orice alte mijloace electronice (email, sms) sau audiovizuale (radio, televiziune) sau prin presa scrisa (ziare, reviste) pentru a spori sansele dumneavoastra de a va promova anunturile proprii, criteriile de cautare sau profilul.

In consecinta, membrul autorizeaza in mod expres www.cupidon.ro sa reproduca si sa faca publice informatiile continute in descrierea personala, criteriile de cautare sau profil (informatii personale, descriere, imagini, video) pe toate sau o parte din Serviciile www.cupidon.ro (pe site-ul www.cupidon.ro, pe internet, email etc.) si/sau in mod general prin orice mijloc de comunicare, in special audiovizuala (presa, radio, televizune, televiziune digitala, cablu sau satelit) sau electronica (email, internet), in intreaga lume si pe o durata stabilita in aceste Termeni si Conditii de Utilizare intre Membru si www.cupidon.ro. Mai mult, Membru autorizeaza in mod expres www.cupidon.ro sa transfere cele mentionate mai sus partenerilor si posibililor succesori ai www.cupidon.ro.

In cazul in care nu mai doriti ca www.cupidon.ro sau partenerii sai sa reproduca sau sa faca publice informatiile descrierii , criteriilor de cautare sau profilului dumneavoastra, puteti sa va anulati contul www.cupidon.ro in conditiile prevazute in articolul „Anulare". Din moment ce aceste informatii sunt cuprinse in descrierea, criteriile de cautare si profilul dumneavoastra, anularea va intra in vigoare numai la urmatoarea actualizare a versiunii acestor comunicari (tiparite, din presa, audiovizuale sau electronice) referitoare la descrierea, criteriile de cautare si informatiile cuprinse in profilul dumneavoastra.

Articol 7. Angajamente si garantii

7.1. Functionarea site-ului www.cupidon.ro si a Serviciilor acestuia

Pentru a utiliza Serviciile, utilizatorului ii sunt necesare echipamente hardware si software, precum si parametrii necesari pentru a utiliza corectwww.cupidon.ro: Navigatorul Internet Explorer 6 sau echivalent, functiile JavaScript activat, cookie-urile activate, pop-up-uri activate.

Utilizatorii trebuie sa aiba aptitudinile, echipamentele hardware si software necesare pentru utilizarea Internetului sau, dupa caz, internet, telefon, si constiinta faptului ca, caracteristicile si constrangerile de pe Internet inseamna ca securitatea, disponibilitatea si integritatea transmisiei de date nu poate sa fie garantata.

www.cupidon.ro nu garanteaza ca serviciile vor functiona in cazul in care utilizatorul activeaza un instrument Popup Killer. In acest caz, functia ar trebui sa fie dezactivata inainte de a se folosi Serviciul.

www.cupidon.ro nu garanteaza ca serviciile vor fi utilizabile in cazul in care furnizorul de servicii Internet nu este in masura sa ofere utilizatorului Serviciile sale corecte/functionale. In acest context, www.cupidon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nefunctionare, indisponibilitate sau conditiile de utilizare a site-ul www.cupidon.ro incorecte, rezultate din cauza problemelor de hardware, probleme ale furnizorului de Internet a utilizatorului sau blocaje ale retelelor de Internet din toate celelalte motive in afara sferei de influenta a www.cupidon.ro.

In aceste conditii, www.cupidon.ro nu garanteaza ca serviciile vor functiona fara intreruperi sau erori. In special, utilizarea acestui site poate fi întreruptă în orice moment, în scopul de intretinere, actualizare sau imbunatatiri tehnice, sau de a dezvolta conţinutul său şi / sau prezentare. Ori de câte ori este posibil, www.cupidon.ro informează membrii săi, înainte de lucrările de întreţinere sau actualizări.

7.2 Informatii si continut furinizate de catre membri/utilizatori

Informatile furnizate de catre un utilizator www.cupidon.ro trebuie sa ie corecte s conforme cu realitatea. Consecintle dezvauirii informatlor cu privire la viata personala a utilizatorului sau a altor Membrii sunt responsabilitatea exclusiva utilizatorului in uză. Acesta este cel care ia iniţiativa de a divulga şi de a difuza prin intermediul www.cupidon.ro informaţii personale, date, text, conţinutul şi imagini. În consecinţă, el / ea renunţă la orice actiune împotrivawww.cupidon.ro, în special pe baza oricarei posibile deteriorari a dreptul lui / ei la imagine, statul de onoare şi reputaţie, de membru sau de confidenţialitate, care rezultă din impartasirea sau dezvăluirea de informaţii cu privire la un utilizator.

www.cupidon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru acurateţea sau inexactitatea informaţiilor si continutului furnizate de către alţi vizitatori ai site-ului şi / sau de utilizator. În mod corespunzător, www.cupidon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru continutul distribuit de către un utilizator, continut care ar putea contravine drepturilor unui sau a mai multor utilizatori sau alte terţe părţi.

Calitate ceruta de Serviciile de matrimoniale ale www.cupidon.ro si ale membrilor sai, necesită respectarea anumitor standarde etice si de comportament în exprimarea membrilor si a tertelor parti, in conformitate cu legile si regulamentele aplicabile. În sfera de aplicare a acestei cerinţe de calitate, responsabilitatea individuală şi etică, www.cupidon.ro permite utilizatorilor să notifice www.cupidon.ro, pe site-ul www.cupidon.ro, orice fel de date (fotografie, text, video), comportament, sau cuvinte (etc) ale unui alt membru, care par să contravina dispozitiilor legale sau de reglementare. În consecinţă, membrii iau la cunostinta si accepta ca datele pe care le oferă, precum şi comportamentul şi cuvintele, pot fi notificate de către ceilalţi membri, moderate şi / sau monitorizate dewww.cupidon.ro, pe baza unor criterii obiective de evaluare. În cazul în care o astfel de notificare sau de monitorizare relevă o încălcare a legilor si regulamentului in curs, de către un membru, articolul "Încetarea", poate fi aplicat.

În cazul în care sunt aduse orice acuzatii împotriva www.cupidon.ro din cauza unei acţiuni de către un utilizator si care sunt împotriva legii sau împotriva acestor Termeni generali de utilizare, utilizatorul îşi asumă intreaga responsabilitate pentru acele acuzatii.

7.3. Link-uri

www.cupidon.ro poate furniza sau terte parti pot include hypertext link-uri către alte site-uri web, altele decât site-ul noi sau decat ale susrselor. www.cupidon.ro nu este în măsură să supravegheze aceste site-uri externe, acesta neputand fi tras la răspundere pentru disponibilitatea acestor site-uri externe şi de surse, si nu poate fi responsabil pentru conţinutul lor, publicitate, produse, servicii sau orice alte elemente disponibile pe sau de la oricare din aceste site-uri sau surse externe. Orice dificultate cu privire la o legătură hypertext link trebuie să fie prezentate administratorului sau webmaster-ului de pe site-ul la care se referă. Acesta ar trebui, de asemenea, sa remarce faptul că procesul de consultare şi / sau de gradul de utilizare a acestor site-uri web si surse externe sunt guvernate de propriile lor Termeni si conditii de utilizare.

Articol 8. Preturi si conditii de plata

Utilizarea serviciilor siteului: corespondenta este temporar gratuita pentru femei cat si cu plata pentru barbati. Serviciile personalizate sunt cu plata si pentru doamne si pentru domni.

Articol 9. Conventia dintre Membru/utilizator si www.cupidon.ro

Prezentele Conditii de utilizare si paginile de pe site-ul www.cupidon.ro la care acestea se refera constituie un contract ce guverneaza relatia dintre Membru si www.cupidon.ro.

Daca oricare dintre prevederile prezentelor Termeni si Conditii de Utilizare este declarata nula in baza unei legi, regulament sau a unei sentinte definitive a unei instante competente, toate celelalte prevederi vor ramane in vigoare. Mai mult, in cazul in care o Parte nu actioneaza in ceea ce priveste incalcarea, de catre cealalta Parte, a oricaror prevederi din prezentele Conditii de utilizare, acest fapt nu va fi interpretat ca o renuntare a Partii dintai la dreptul de a lua masuri in ceea ce priveste asemenea incalcari in viitor

Articolul 10. Jurisdictie si legislatie aplicabila

Conditiile de utilizare vor fi guvernate, interpretate si aplicate in conformitate cu legislatia din Romania, iar in cazul unei dispute cu privire la o conditie sau o prevedere din cuprinsul acestor Conditii de utilizare, limba de interpretare va fi cea romana.