Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste, cel mai placut mesaj de iubire, care ti-a fost adresata sau pe care ai vrea sa o transmiti perechii tale ?

Arian: "cand ma privesti cu insetare, cu ochii plini de pasiune..ma prinde -n mrejele sale fiorul dorintei. Dorintei de-a te strange-n brate intr-un amurg nemarginit, alaturi sa avem apusul iar marea sa ne-mbratiseze si-apoi ostoiti de dorinta, sa adormim sub cerul plin de stele...e tot ce imi doresc mai mult!"

Valentin: "Esti unica si singura iubire pe care am cunoscut-o cu adevarat. Singura persoana pentru care as face orice in viata asta si ti-as oferi tot ceea ce mi-ai cere. Te-am cunoscut cand imi doream sa iubesc, parca pe tine te asteptasem intreaga viata. Imi scriu iubirea pentru tine intr-o declaratie ce ti-o dedic acum si ti-o voi dedica mereu. Te ADOR!"

Maria: "Ai devenit obsesia unei vrei deprimante.Nu stiu sa fiu fericita fara tine.Sufletul meu ingenucheaza in inima ta.Trebuie sa stii asta.Esti atat de aproape de sufetul meu incat as putea sa-ti sarut ochii.Gandul meu ste inundat de prezenta ta.Macar stiu ca in vise te am aproape. Pentru tine voi suferi mereu" -citat din cartea Maitrey

Elena: "Am comis o crima frumoasa, iubitule! am indraznit sa sfidez ratiunea si sa ma las prada unei iubiri ca un fum. si te-am iubit, asa cum o pasare iubeste zborul si libertatea; tu erai infinitul meu magic, eu in viata ta am fost doar o clipa, o ploaie de vara, ca multe altele. eu te-am imbratisat cu pasiunea cu care valul imbratiseaza tarmul; ai fost religia mea de abur si intuneric si-n fiecare noapte ma coboram in sanctuarul viselor, unde-ti cladisem altare de marmura impodobite cu flori de trandafiri , pe care dansau picaturi de roua izvorate din doua izvoare triste- 2 ochi ai mei- doi ochi pe care buzele tale obisnuiau sa-i alinte.

Cristina: Erai iubitul meu; in bratele tale am descoperit o lume noua, am gasit o alta definitie a fericirii, am invatat sa respir un alt aer...acum, fara tine , toate s-au prabusit si amintirile nu fac altceva decat sa intendifice durerea pe care o simt aici, adanc implantata in farama de suflet ce mi-a mai ramas."