Femeia sexy a zilelor noastre

Dacă ceva vreme în urmă, dantela şi fundiţele erau simboluri ale cochetariei feminine, astăzi aceste mici accesorii pot transforma cu uşurinţa o femeie frumoasă într-o persoană ridicolă. Mai puţin la spectacolele tip burlesque. Dar aici nu vorbim de spectacole, ci de înfăţişarea femeii sexy a zilelor noastre.

Schimbările sunt radicale în raport cu vremea bunicii, având în vedere că sexualitatea, libertatea şi relaxamentul moral ce caracterizează perioada actuală, îi oferă femeii posibilitatea de a sfruta o anumită parte a personalităţii sale, despre care, acum o sută de ani nici măcar nu s-ar fi putut vorbi.

A demonstra o atitudine combativă, spre exemplu, reprezintă azi una din caracteristicile recunoscute ca apartinând unei femei sexy, care vorbeşte cu dezinvoltură despre sex, fărş să se înroşească, decisă, capabilă să se implice şi să participe activ la cucerirea unui bărbat. Femeia sexy de azi se îmbracă pentru a ridica temperatura în jurul său, fără a se sinchisi prea mult dacă ochiul social ar putea-o cataloga drept uşuratică, fără a se ruşina de formele sale. Îi place să se simtă observată, este în permanenţă pregatită să seducă şi ţine să o demonstreze.

Femeia sexy de azi exprimă ceea ce doreşte cum vrea şi când vrea, îşi utilizează mult latura creativă pentru a-îi fascina partenerul, fără a fi preocupată de ceea ce gândeşte acesta despre ea, iar mesajul pe care îl transmite este ca o interesează să obţină placere personală, să traiască momente de sexualitate intensă, fara prea multe poveri ce ţin de moralitate.

Apreciind mult libertatea sub toate formele ei, femeia sexy nu se dă înapoi de la efort, lucrează cot-la-cot cu barbaţii şi nu suportă să se simtă legată-n frâu, demonstrând multe caracteristici adolescenţiale cu tentă rebelă. De regulă refuză să se lege prin căsătorie, motivând că semnarea acestui contract ar reprezenta de fapt o încatuşare pe viaţă, o restricţionare în exprimarea cu sinceritate a sentimentelor, dar în realitate nu doreşte să renunţe la posibilitatea de a explora, de a experimenta…