Clubul Celor Fara De Pereche

Eşti o femeie matura, frumoasa, inteligenta şi ai mult umor? Bun venit în "Clubul femeilor si barbatilor fara pereche"! Barbaţii fug de tine, pentru femei eşti un ghimpe-n coaste şi la servici ai viaţa grea pentru ca reprezinţi un adevarat pericol. Eşti plina de viaţa şi simţi ca ai o mulţime de lucruri frumoase de împartaşit persoanelor dragi şi nu numai. Doar ca jumatatea ta întârzie sa se arate. Şi atunci ce mai ramâne de facut ?

Alternativa de a înfiinţa "Clubul femeilor si barbatilor fara pereche". Aici se va face haz de necaz, se va pune ţara la cale cu mai mult succes decât o fac anumiţi politicieni de tinichea, se vor inventa capcane subtile şi amuzante pentru şefi şi, de ce nu, se vor putea construi planuri de afaceri pentru o lume mai buna. Vei fi surprinsa cât de multe sunt cele ce fac parte din aceeaşi categorie cu tine!

Atenţie, vorbim despre un club ipotetic! Dar daca tot nu gasim timp sa ne întâlnim într-un loc anume pentru a ne privi în ochi, putem macar sa ne imaginam ca funcţioneaza! Slava Domnului, cu creativitatea noi stam bine! Ar fi loc şi pentru barbaţi, deşi cred ca nu se vor înghesui, convinşi ca dragonii au trecut pe aici înainte sa dispara complet de pe faţa pamântului, astfel încât vor da vina pe cocktail. O bere rece în faţa televizorului e mai relaxanta, de ce sa rişte? Psihologia victimei.

Adevarul e ca barbaţilor le plac femeile mai puţin isteţe, alaturi de care nu se simt în umbra. Şi atunci ma întreb: oare n-ar trebui sa ne prefacem şi noi ca suntem un pic toante? Sa ne straduim sa zâmbim frumos, conştiente de frumuseţea noastra, fara sa lasam sa se întrevada scânteia inteligenta din privire, transformându-ne astfel într-un fel de "femeie shogun"? Mai exact spus, sa fim cu atât mai inteligente cu cât ştim sa pozam în proaste! Ar fi o noua provocare pentru noi, un exerciţiu menit sa ne aduca revelaţia de a deveni femei fatale, la picioarele carora se vor târâ cei mai interesanţi barbaţi…

Frumos scenariu, dar pâna una-alta, noi tot fara-de-pereche suntem! Ne privim dimineaţa în oglinda cu un uşor zâmbet maliţios, imaginându-ne acest club fascinant din care facem parte fara sa ne fi înscris cândva şi începem o noua zi cu optimism şi energie pozitiva, fara prefacatorii, fara viclenie. Cine ştie ce surprize ne asteapta azi?

Fruntea sus mereu, frumoaselor, pentru noi grasana înca nu a cântat!