Cauti cea mai frumoasa declaratie de dragoste, declaratie de iubire ? Iata cateva texte frumoase de dragoste care te pot inspira daca doresti sa scrii o declaratie de dragoste, o declaratie de iubire.

Te doresc precum pamantul doreste sa fie atins de razele soarelui pentru a reveni la viata. Am nevoie de tine asa cum floarea are nevoie de apa sa traiasca, asa cum barbatii si femeile au nevoie de aer sa respire, asa cum pasarile cerului au nevoie sa zboare in libertate. Cand iti aud vocea calda simt fluturi in stomac, cand te vad simt ca nasc din nou, cand ma atingi simt ca traiesc cu adevarat fericita, cand ma saruti simt ca infloresc in liniste. Te iubesc mai presus de cuvinte.

Sunt asemenea unei picaturi de ploaie zdrobita intre pleoapele tale ingreunate de visuri. Sunt asemeni unui gand hoinar, ratacit prin parul tau, ca roua unei dimineti tarzii arse de soare, a doua boaba de nisip picata in clepsidra timpului. Sunt ca un fir de iarba peste care pasesti acum grabit, sunt ca si ofrunza pe care o tii ingandurat intre degete. Sunt ca si o raza de soare care iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa iubirea noastra. Iubitul meu, Dragul meu, ochii tai deschid spre mine universuri infinite, zambetul tau ma imbata cu o betie divina. Atingerea ta e pentru mine un curcube, sarutul tau fierbinte este sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Iubitul meu esti vis si esti durere. Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa zambesti, sa ma atingi si sa ma saruti fierbinte. Te astept de o viata intreaga. Ce altceva as mai putea sa iti ofer decat doi ochi albastri, frumosi si un zambet cald, care sa iti calauzeasca pasii in fiecare zi ?