Emisiunea "Intalnire pe intuneric" produsa de paprika-latino.com, va fi difuzata  la Prima TV si va fi prezentata de catre Andreea Raicu. 

Agentia Matrimoniala CUPIDON prin www.cupidon.ro si www.cupidon.ro sprijina aceasta emisiune si cauta persoane potrivite.

Asadar, cauti cu adevarat o relatie serioasa ? Ai intre 23 -35 ani ? Consideri ca esti un barbat sau o femeie serioasa ? Esti capabil (a) sa porti o discutie interesanta cu o persoana de sex opus ? Ai trecut de bacalaureat ? Esti in masura sa asumi o relatie de dragoste serioasa cu scop de casatorie ? Iti place provocarea ?

Producatorii doresc sa te provoace la o intalnire pe intuneric in adevaratul sens al cuvantului, cu un partener de sex opus, in cadrului viitoarelor emisiuni de la Prima TV. Va rog sa intelegeti ca acceptam doar persoane care doresc o relatie de durata. Curiosii sau persoanele neserioase sunt rugate sa se abtina. Contactati-ne si va vom spune direct daca sunteti acceptat (a) la preselectie.

Crezi cu tarie ca dragostea este oarba? Vrei sa participi la un experiment social unic? Esti singur /  singura, fara obligatii, atractiv / atractiva si iti doresti o relatie de durata? Crezi ca poti cuceri pe cineva doar cu personalitatea ta ? Te-ai putea indragosti de o persoana doar atingand-o, auzind-o sau simtindu-i prezenta?

Inchide ochii, intra-n joc si accepta provocarea. Trei fete si trei baieti se vor cunoaste pret de patru zile, fara sa se vada. La final se vor privi fata in fata si vor decide daca raman impreuna sau se despart pentru totdeauna.

“Intalnire pe intuneric” constitutie un prilej pentru oricine doreste sa intalneasca oameni noi intr-un context special”, marturiseste Andreea Raicu, prezentatoare showului.

Suna acum la agentia matrimoniala CUPIDON la numarul de  telefon 07358 55 55 6 sau completeaza formularul on-line click aici si inscrie-te la preselectia pentru “Intalnire pe intuneric”, cel mai nou show autohton. Va trebui sa raspunzi sincer la urmatoarele intrebari :

1. Numele si prenumele:
2. Varsta si data nasterii:
3. Adresa actuala, numar de telefon, adresa de e-mail:
4. Stare civila:
5. Ai copii? (detalii daca este cazul)
6. Profesie si ocupatie:
7. Esti implicat intr-o relatie?
8. Cat a durat cea mai lunga relatie de pana acum, cand s-a incheiat si de ce?
9. Cand ai avut ultima relatie si de ce s-a incheiat?
10. Descrie in cateva cuvinte viata ta amoroasa din prezent
11. Descrie-te prin cinci calitati si cinci defecte:
12. Cum crezi ca ar trebui sa fie partenerul ideal pentru tine (ca personalitate, varsta si aspect fizic)
13. Ce este important pentru tine intr-o relatie?
14. Cum ar trebui sa fie intalnirea perfecta pentru tine?
15. Iti doresti sa te indragostesti in cursul acestui experiment?
16. Ai avut intalniri cu necunoscuti? (blind-date)
17. Ai mai participat la vreo emisiune televizata?

"Intalnire pe intuneric" se adreseaza asadar persoanelor care sunt in cautarea jumatatii, persoanelor curajoase si carora le plac surprizele. Avem nevoie de femei si barbati care nu sunt implicate / implicati intr-o relatie serioasa, si care isi doresc intr-adevar sa-si gaseasca perechea. Cautam oameni cu studii medii si superioare, cu meserii, hobbyuri sau preocupari felurite, oameni activi si pe picioarele lor. Cautam oameni volubili, interesanţi, extrovertiti, buni vorbitori si cu povesti interesante de impartasit. Altfel spus, nu suntem amatori de aventurieri. Rugam sa dati dovada de seriozitate maxima.

Suna acum la agentia matrimoniala CUPIDON la 07358 55 55 6 sau completeaza formularul on-line click aici si inscrie-te la preselectia pentru “Intalnire pe intuneric”, cel mai nou show autohton.