Pe www.cupidon.ro veti gasi, citind articole originale, informatii care va vor invata si va ajuta sa intalniti femei si barbati pentru o relatii de prietenie, dragoste si chiar casatorie. O relatie de iubire pe internet ? Da este posibil.

Este posibil sa intalnesti perechea pe internet asa cum o fac zilnic zeci de mii de persoane, din toate colturile lumii, prin intermediu site-urilor, dating, matrimoniale si ale retelelor de socializare.

Relatiile formate pe internet, merita o analiza amanuntita pentru a descoperi care sunt metodele succesului intalnirilor online si dificultatile lumii virtuale. Desi pare o joaca de copil, completarea unui profil pe un site de intalniri, nu este deloc simpla.

Trebuie sa inveti cum sa atragi un potential partener. Intalnirile online au devenit principalul mod prin care se formeaza cuplurile la ora actuala. Internetul a eliminat frontierele si a invins distantele care separa fizic potentialii parteneri.

Intalnirile pe internet sunt considerate adevarate aventuri pentru intalnirea in necunoscut ale unor persoane cu care vei avea o relatie, de prietenie sau mai mult decat atat, o relatie de dragoste. Domeniul intalnirilor online nu este limitat in timp si spatiu. Zilnic apar noi adepti al acestui tip de intalnire.

In masura in care timpul ne va permite, vom discuta despre continutul unei carti scrise de catre Diane M.Berry, Romancing the Web : A Therapist guide to the finer Points of Online Dating, din Statele unite ale Americii, aparuta la editura Blue Waters Publications, in 2005. In aceasta carte, autoare vorbeste despre intalnirile online.

Ca terapeul al problemelor de cuplu, ea abordeaza situatiile in care persoane divortate doresc sa isi refaca viata in urma unui esec. Multe astfel de persoane isi cauta iubirea pe site-uri de dating online.

Alte locuri de intalniri nu ofera celeasi avantaje ca internetul. Odinioara oamenii se intalneau la biserica, la bar sau la locul de munca. Insa in prezent la biserica se pot intalni mai mult persoane varstnice, casatorite sau indisponibile. Frecventarea barurilor, nici ea nu este o alternativa serioasa de intalniri pentru relatii de durata.

Relatia cu o persoana care lucreaza in acelasi loc cu tine poate fi astazi problematica, fie datorita regulamentului firmei, fie datorita disconfortului pe care l-ai putea simti catunci cand relatia cu acea persoana, se va termina.

Diane M.Berry este convinsa ca internetul poate sa te ajute sa intalnesti persoane romantice cu care te vei aventura intr-o relatie de lunga durata. Cautarea iubirii pe internet nu va fi desigur atat de simpla intrucat ai nevoie de motivatie, de timp liber, de tact si de un spirit critic.

Nu oricine intra in discutie cu tine este pe masura asteptarilor tale. De aceea am vorbit despre cautarea jumatatii pe internet ca despre o aventurare spre o lume virtuala diversa.

Pe internet intalnesti tot felul de oameni si buni si mai putin buni. Lumea virtuala nu este cu mult diferita de lumea reala. In functie de calitatea site-ului pe care te afli, de anumite precautii, de felul cum arati si cum gandesti, poti gasi destul de repede femei sau barbati care se afla in aceiasi situatie ca si tine si care correpund gusturilor tale. Cititi care sunt avantajele unei intalniri pe internet si dati de o parte prejudecatile despre intalnirile matrimoniale online.