Siteul nostru www.cupidon.ro este promovat si in strainatate si ajuta romanii din diaspora sa lege relatii de prietenie, dragoste, casatorie cu alti conationali stabiliti fie in strainatate, fie in Romania.

Spre deosebire de siteul principal cupidon.ro care propune exclusiv relatii matrimoniale cu femei din Bucuresti, Cupidon.ro propune relatii de socializare, de prietenie, de iubire, de casatorie. Acest site fiind in exclusiv in limba romana se adreseaza doar barbatilor romani si femeilor romance de pretutindeni.

In ultimii 20 de ani numarul romanior din dispora a crescut considerabil. Departe de Romania si ei simt nevoia sa iubeasca, sa isi faca multi prieteni sau se se casatoreasca. Un site internet care se gandeste si la ei poate fi de mare ajutor. Nu este usor sa gesesti iubirea printre straini. Paradoxal : Cei plecati in strainatate vor deseori sa se casatoreasca cu o femeie romanca sau cu un barbat roman. Pe de alta parte femeile care nu au fost niciodata in strainatate, in diaspora altfel spus, vor sa se casatoreasca cu barbati straini, de alta nationalitate. Din ce motiv oare ?

Relatiile de prietenie sunt fosrte cautate in strainatate din cauza singuratatii. Acolo te bucuri cand auzi pe cineva vorbind romaneste. Internetul este cel mai rapid mod de socializare si cea mai simpla posibilitate de a intalni alte persoane singure care locuiesc aproape de tine.

In strainatate putine sunt locurile publice in care se intalnesc romanii intre ei : la biserica, la piata, la targuri de masini, la ambasade si la diferite intalniri organizate ocazional. Pe un site de intalniri dedicat si romanilor din strainatate este mai simplu si mai rapid sa contactezi pe cineva. Siteul nostru dedicat iubirii nu aborda doar iubirea intre un barbat si o femeie in scop de relatie de cuplu, familie, ci si iubirea in sens general de prietenie, amicitie, iubirea conationalilor, intr-ajutorarea. De aceea inscriindu-te pe siteul nostru www.cupidon.ro nu trebuie neaparat sa cauti o relatie de dragoste ci poti pur si simplu cauta noi prieteni.

Adauga un comentariu pe aceasta tema si spune-ti parerea despre relatii, prietenie, dragoste, casatorie, romani din strainatate, diaspora.