Ce servicii ofera siteul Cupidon.ro?

 1. Dating online - Femei si barbati singuri pot interactiona online, iar apoi se pot intalni personal.
 2. Servicii personalizate pentru intalniri reale cu persoane verificate de agentia matrimoniala.

Necesitatea unui site de matrimoniale ?

Lucram in mediul de dating online & matrimoniale de peste 10 ani si constatam lipsa unui site dedicat exclusiv casatoriei. Majoritatea site-urilor de matrimoniale & socializare existante in Romania, propun un amestec de anunturi matrimoniale serioase si neserioase, astfel incat unei femei sau unui barbat singur ii este foarte greu sa gaseasca acolo un partener pentru o relatie serioasa.

Numele site-urilor de matrimoniale existente astazi in Romania ( de exemplu: sentimente, cuplari, placere, simpatie, ecupidon, primalove, fdating, chat202, etc) preteaza la confuzii intrucat ele nu separa relatiile serioase de relatiile pentru o noapte.

Desi majoritatea site-urile matrimoniale (dating online) sunt cu plata si pline de anunturi publicitare, niciunul dintre ele nu propune un suport telefonic pentru membrii inscrisi. Corect? Totul este automatizat, comercial iar latura umana lipseste pur si simplu. Aveti impresia ca va aflati in fata unui robot care incaseaza bani si va activeaza automat accesul la serviciile siteurilor. Ori cand vine vorba de relatii serioase, de casatorie, un serviciu de suport prin telefon, este absolut necesar.

Toate acest site-uri folosesc cuvantul "matrimoniale", un cuvant inteles gresit de peste 70% dintre romani. Majoritatea romanilor il asociaza din pacate cu "relatii intime discrete", "aventurile sexuale", "escorte", nicidecum cu "casatoria", asa cum ar fi firesc. Webmasterii sunt printre principalii responsabili ai denaturarii sensului cuvantului "matrimoniale". Din acest motiv, cei care se inscriu pe un site de matrimoniale in cautarea jumatatii, nu indraznesc sa spuna asta prietenilor lor, simtindu-se jenati de turnura ironica pe care ar putea-o lua discutia.

Site-urile de matrimoniale incearca in zadar sa readuca semnificatia cuvantului "matrimoniale" acolo unde era odata, la casatorie si relatii serioase. Din experienta noastra, acest lucru este greu de realizat in Romania, cu atat mai mult cu cat nu exista o reglementare legala in domeniu. A incerca sa schimbi modul in care este inteles un anumit cuvant de catre publicul larg (majoritatea cu studii medii) are probabil acelasi rezultat ca atunci cand le-ai cere sa-si schimbe religia.

"Cf. definitiei din DEX '98, MATRIMONIÁL, -Ă,matrimoniali, -e, adj. De căsătorie, privitor la căsătorie. - Din fr. matrimonial".

Tocmai pentru a evita asemenea confuzii si perceptii gresite, denumirea ideala a unui site pentru relatii serioase & casatorie nu poate fi alta decat Cupidon, un cuvant simplu, scurt, memorabil, descriptiv care nu va crea niciodata confuzie in randul oamenilor singuri care isi cauta perechea online.

Avantajele oferite de Cupidon.ro

 • Cupidon.ro este un site de dating online serios, fara publicitate, fara anunturi sau poze "deocheate".
 • Pe alte site-uri matrimoniale profilul tau este afisat alaturi de profile care cauta ....relatii sexuale
 • Un site cu numele cupidon.ro nu lasa loc de confuzii. Relatii serioase pentru casatorie. Atat !
 • Aici beneficiezi de consiliere prin email si suport telefonic gratuit
 • Aici eliminam imediat inscrierile celor care cauta relatii pasagere sau aventuri
 • Aici nu va stresam cu mesaje si multa publicitate care sa îngreuneze navigarea pe site.
 • Aici ne preocupam, in limita timpului, sa promovam profilul dvs si intervenim când este nevoie.
 • Pe cupidon.ro stergem membrii inactivi care nu se conecteaza macar o data la 6 luni.


Obligatii membrilor pe Cupidon.ro ?

 • Inscrierea este permisa barbatilor si femeilor de minim 18 ani.
 • Profilele trebuie sa fie completate in detaliu, cu date corecte si fotografii reale si recente.
 • Datele de contact (mail, telefon) nu se vor afisa pe site, insa trebuie sa fie corecte.
 • Membrii nu au voie sa publice texte sau fotografii indecente sau care instiga la violenta.
 • Cand primiti mesaje, trebuie sa raspundeti, macar din bun simt celor care v-au contactat.
 • In plus de aceste reguli de baza, membrii trebuie sa respecte Termenii si conditiile.


Cum devii membru pe Cupidon.ro ?

Completezi formularul de inscriere de pe site, confirmi inscrierea apasand pe linkul care trimis automat pe adresa de mail. Administratorul verifica fiecare inscriere inainte de a o aproba, pentru a evita publicarea profilelor de femei sau de barbati care NU cauta o relatie serioasa.

Cum contactez membrii siteului ?

Sub fotografia fiecarui membru gasiti linkul Trimite mesaj. In plus, sub profil puteti adauga comentarii, insa acestea vor fi vizibile public de catre ceilalti membri inscrisi. Mesajele trimise trebuie sa contina minim doua-trei linii de text sa sa dati dovada de credibilitate si seriozitate. Daca trimiteti mesaje banale repetate de genul: "Buna...", deranjati membrii inutil iar noi va putem sterge profilul fara preaviz. Un mesaj trebuie sa fie clar, detaliat nicidecum un simplu mod de va baga in seama aiurea sau de a deranja membrii cu unul / doua cuvinte.

Pe cupidon.ro va rugam sa nu ne cereti numere de telefon de la femei sau de la barbati, nici adrese de mail, intrucat datele de contact personale sunt strict confidentiale. Totusi nimeni nu ma impiedica sa cereti numere de contact prin mesaje private. Daca doriti servicii de intalniri personalizate va rugam sa faceti apel la serviciile noastre premium, de agentie matrimoniala.

Cum pot bloca un membru ciudat?

Daca cineva va deranjeaza il puteti denunta apasand pe Denunta sub profilul lui sau contactati administratorul prin rubrica Contact. Poti de asemeni bloca orice membru. Daca blochezi un profil, persoana respectiva nu iti va mai putea trimite mesaj si nu iti va mai vedea profilul. Poti sa blochezi chiar din cadrul corespondentei dintre voi, de la Blocarea utilizatorului. Tot de aici se face deblocarea. (de la Delocarea utilizatorului). Daca vrei sa vezi lista de persoane blocate, o gasesti din Meniu. De asemenea, poti debloca si direct de sub profilul persoanei respective.

Cum imi sterg profilul?

Membrii care doresc stergerea profilului, se conecteaza pe site cu parola aleasa la inscriere apoi apasa aici pe "Sterg profilul meu" sau in meniu apasa pe Setarile mele > Sterge profilul. Dupa stergerea profilului, daca va razganditi si doriti reactivarea profilului, ne contactati prin rubrica Contact.