De curiozitate am cautat pe Google expresia Matrimoniale, Femei din Bucuresti si m-am descurajat cand am vazut ca sunt peste un milion de pagini care vorbesc despre acest subiect. Majoritatea siteurilor apartin siteurilor de matrimoniale care contin profile de femei din Bucuresti. Sa fie oare atat ignoranta in randul barbatilor sau ale femeilor care nu stiu ce inseamna cuvantul matrimoniale ? ma indoiesc ca toti cei care se inscriu pe un site de matrimoniale cauta o relatie de casatorie. Foarte multi barbati dar si femei se uita pe siteuri de matrimoniale pentru relatii de prietenie, intalniri ocazionale, altii cauta aventuri si de ce sa nu o spunem, cauta sex.

Greseala apartine in principal celor care detin siteurile de matrimoniale care nici ei nu stau mai bine cu limba romana. Cu siguranta nu au deschis des dictionarul limbii romane pentru a intelege cuvantul matrimoniale si a descoperi legatura sa exclusiva cu cuvantul casatorie. Lenea este cucoana mare. Orice webmaster este preocupat sa aduca cat mai multi vizitatori pe site, continutul este mai putin important. Cum ei stiu ca nu este un lucru usor, utilizeaza cuvinte keie care sunt cautate mai des pe Internet.

Tu cum iti alegi un site de matrimoniale serios ? Ai observat ca majoritatea siteurilor de matrimoniale din Romania nu contin articole interesante despre relatiile de casatorie ci se prezita ca o colectie de profile si de poze de barbati si de femei, multe dintre ele cu poze sexy ? Rar intalnesti un site de matrimoniale care garanteaza ca membrii respectivi sunt inca activi iar profilele lor nu dateaza de ani de zile. Singurul care il recomand este www.cupidon.ro

Bucurestiul este un oras mare si este locul ideal in care barbatii cauta femei frumoase si moderne. Google analitics situeaza in top cautarile, matrimoniale Bucuresti, femei din Bucuresti atunci cand vine vorba de relatii si sentimente de dragoste. Care sa fie explicatia : probabil deoarece Bucurestiul este orasul cu cel mai mare numar de locuitori din Romania, majoritatea dispun de o conexiune la internet, in Bucuresti sunt femei frumoase, ...sa  nu mai vorbim ca Bucurestiul este o capitala europeana si oameni plini de fite.

Ati inteles ceva din acest articol ? Probabil foarte putin. Asta era si scopul. Motoarele de cautare indexeaza cuvintele care apar pe o pagina si in functie de asta pagina respectiva este asezata mai sus sau mai jos in rezultatele de cautari.

Daca ati ajuns aici introducat cautarea Matrimoniale, Femei din Bucuresti s-a intamplat din doua motive : 1. Siteul acesta www.cupidon.ro este un site de matrimoniale care contine si poze cu femei din Bucuresti, si 2. Acesta pagina de Internet  vorbeste despre siteurile de Matrimoniale si despre femeile din Bucuresti.

Nu mai sta pe ganduri inscrie-te si tu la Matrimoniale apasand pe cuvantul inscriere si vei avea parte de intalniri cu femei din Bucuresti si din alte orase.