Ai ajuns pe aceasta pagina intrucat probabil cauti pe internet mesaje de dragoste. Crezi ca este mai usor sa copiezi mesajele de dragoste ale altor fete sau baieti si apoi sa le transmiti prietenului sau prietenei tale. Nu te gandesti nici o clipa ca un mesaj de dragoste original scris de tine are avea mult mai mult efect ? Iubita sau iubitul tau nu vrea formule magice in relatia de dragoste. Vrea doar sa fii natural (a) si creezi multa armonie in relatia voastra. Te poti inspira din citate de dragoste celebre.

Mesajele de dragoste copiate de pe net sau din diferite alte surse nu mai au mare farmec, ele fiind cunoscute deja de majoritatea fetelor si baietilor. Intrebati-va cat de neplacut se simte o femeie sau un barbat daca a citit unndeva inaintea ta acel mesaj de dragoste. Adevaratele poezii de dragoste sunt cele care vin din inima, chiar daca ele nu vor fi perfecte. Sinceritatea in dragoste este foarte importanta. Nu vei reusi sa cuceresti dragostea unei femei frumoase sau a unui barbat cu poezii sau mesaje de dragoste scrise de altii.

Imi amintesc cum in liceu, unii colegi scriau scrisori de dragoste iubitelor prietenilor lor. Pe moment acele mesaje de dragoste sunau frumos insa mai tarziu cand cei doi se intalneau, fata respectiva era dezamagita in dragoste intrucat adevaratul romatic nu era prietenul ei ci colegul lui Nu este deloc greu sa scrii mesaje si poezii de dragoste, trebuie doar sa dai frau liber imaginatiei tale. Fiecare dintre noi avem iubire in suflet si suntem capabili sa scriem poezii si mesaje de dragoste.