Noi, ca si voi, din curiozitate si apoi din interes vizitam site-uri de dating, socializare, forumuri care abordau relatiile dintre femei si barbati.

La baza acestui site stau initial doua persoane, un baiat si o fata ( Raluca din Targoviste si Ionel din Bacau ) care s-a cunoscut in februarie 2008 pe un site matrimoniale, existent si astazi, cupidon.ro In julie 2009 s-au casatorit si sunt in prezenti administratori la cea mai mare agentie matrimoniala din Romania. Cuvintele sunt aproape neputincioase sa exprime profunzimea sentimentelor de dragoste pe care le traiesc amandoi. Iubirea lor a nascut www.cupidon.ro pentru ca si altii sa iubeasca si sa fie iubiti. Iubirea se manifesta in diferite moduri, fie in relatiile de dragoste, fie in relatiile de prietenie, fie in cadrul relatiilor de socializare, fie in atitudinea noastra fata de tot ce ne inconjoara.

Acest site, in totalitate gratuit, se adreseaza toturor celor care au iubit, iubesc sau care intentioneaza sa iubeasca pe cineva, sau ceva in viata. In principiu, toti au simtit dragostea in viata lor, macar o data. Noi credem ca nimeni nu poate sa traiasca fara a primi sau a oferi dragostea. De aceea am creat acest site.

www.cupidon.ro se prezinta a fi un site hibrid intre un site de dating ( intalniri online ) si un site de socializare, pentru femei si barbatii din Romania, din Moldova si din strainatate. Se pot inscrie atat persoanele singure cat si persoanele casatorie. Iubirea ne priveste pe toti, nu ? Iubirea este complexa si de accea acest site numit sugestiv www.cupidon.ro se va stradui sa o inteleaga, atat cat este posibil.

Nu vrem sa devenim un site cu sute de mii de membri, unde fiecare isi face de cap cum doreste, unde cutiile de mesaje private sunt pline cu mesaje publicitare si spam. Inainte de toate vrem un site de calitate, cu oameni sensibili care nu sunt ghidati de interese ascunse sau de instincte primare sexuale, care ii respecta si ii iubesc pe cei din jurul lor.

Acest site nu este o piata publica unde fiecare vine, se serveste si pleaca. Nu oferim site-ul ca un loc sau ca o sursa de desfatare a celor obsedati de sex, nici celor dornici sa isi vand produsele pe internet, nici celor care isi vand trupurile pentru o suma neinsemnata de bani, nici celor care nu au bunul simt de a respecta lumea. Afla cum poti colabora si ajuta acest site de intalniri si de socializare.

De aceea vom face o selectie amanuntita a profilelor care vor fi acceptate pe www.cupidon.ro Asa cum tu nu accepti pe oricine sa iti fie prieten, nici noi nu vom accepta persoanele care nu stiu sa scrie ceva frumos despre dragoste, persoanele care vor publica un continut imoral sau obscen, persoanele carora le este lene sa scrie 8 - 10 randuri de text original, persoanele dezagreabile care nu isi au locul in aceasta comunitate. Aceste persoane non-grata, au la dispozitie alte cateva sute de site-uri pubela, care ii vor accepta cu bratele deschise.

Noi spunem STOP nesimtirii unor romani, celor care nu pun in practica un cod al bunelor maniere. Noi vrem si oferim respect. O relatie de dragoste ca si o relatie de prietenie, ca si o relatie sociala, fara respect, devine o perversitate, o denaturare a iubirii adevarate.

Aici pe site-ul www.cupidon.ro te poti relaxa si cunoaste oricand persoane in functie de interesul tau, pentru o relatie de prietenie, de socializare sau pentru relatii serioase cu gand de casatorie. Aici pe www.cupidon.ro poti sa te exprimi liber daca ai ceva de spus despre relatiile de iubire, folosind blogul personal sau de preferinta forumul site-ului. Lumea noastra esti tu, cel sau cea care vrei sa contribui la valoarea

si la calitatea acestui site. Fii alaturi de noi si noi iti vom fi

alaturi. Fii activ (a) pe site, socializeaza, trimite mesaje, scrie noi articole de dragoste.