Daca ai cititi pagina de prezentare a agentiei matrimoniale si daca te-ai convins ca noi credem in iubire, ai remarcat ca depunem toate eforturile ca acest site de dating si intalniri matrimoniale sa fie unul de calitate, sa arate placut si sa fie util tuturor celor care cred ca dragostea are un rol deosebit in viata voastra. Pe aceasta pagina poti adauga liber parerea ta despre site-ul www.cupidon.ro, desi ai putea sa o faci si in forum.

Asteptam asadar parerile vostre. Adaugati aici un comentariu, dedesubt, pe aceasta pagina. Nu publicati aici anunturi matrimoniale sau mesaje care nu au nici o legatura cu parerea ta despre site-ul www.cupidon.ro Reamintim ca doar membrii conectati pot adauga comentarii pe site.

Remarca : Daca iti place acest site romantic, iti dam posibilitatea sa alegi siteul www.cupidon.ro ca pagina ta de pornire, in navigatorul tau de internet. Aceasta opțiune este automata se pare doar cu Internet Explorer. Cu alte cuvinte, cand veti deschide internetul prima pagina care se va deschide va fi www.cupidon.ro Daca utilizezi alt navigator, sau vrei sa schimbi pagina de pornire a navigatorului tau o poti face oricand din Unelte - Optiuni - Pagina de start.

Apreciem sugestiile primite atât de la membri cat si de la vizitatorii siteului. Asteptam parerea ta despre Cupidon.ro prin rubrica Contact. Mulțumim.