Parfumul şi iubirea. Iubire şi parfum

Înca din cele mai vechi timpuri, parfumul a reprezentat un articol deosebit de apreciat de catre femei, iar în zilele noastre este comercializat la scara mondiala atât în variante feminine cât şi în cele destinate barbaţilor. În ambele variante, parfumul s-a transformat astazi într-un accesoriu important al vieţii noastre de zi cu zi, cucerindu-ne cu divesitatea lui, cu fragranţele disponibile pentru orice ocazie.

Simpla lui utilizare ne face mai fascinanţi, mai atragatori, mai placuţi. Daruindu-l persoanei iubite avem succesul garantat in relatia ta de dragoste, iar posibilitatea de a alege din mulţimea marcilor existente pe piaţa, ne permite sa ne raportam la dimensiunile propriului portofel.

Cert este însa ca dintotdeauna a existat o legatura indestructibila între parfum şi iubire. Daca va întrebaţi cum se justifica acest lucru, sa ne gândim puţin la parfumul persoanei iubite şi sa autoevaluam efectul pe care îl produce asupra noastra doar acest gând!

Parfumurile au un efect extraordinar asupra femeilor si a barbatilor – declara americanul Noah Mills (27 ani), manechinul masculin preferat de Dolce&Gabbana pentru lansarea parfumului 6 L’Amoureux.

Un parfum bun te face sa devi deosebit, sa te pui în valoare în mod indiscutabil, putând declanşa o atracţie irezistibila chiar şi din partea unei persoane pe care o vezi pentru prima data în viaţa ta, mai spune el. Daca sunt în compania unei femei care foloseşte un parfum ce nu-mi place, ma blochez, pur şi simplu: este stânjenitor, nici macar nu poţi sa i-o spui pe faţa!

Tot el subliniaza ca amintirile au parfum, remarcând faptul ca momentele placute petrecute în compania persoanei iubite ne transmit peste timp senzaţii puternice însoţite de mirosul placut al episodului respectiv. În mod similar se poate vorbi despre parfumul copilariei, parfumul anilor de liceu, parfumul studenţiei sau raportându-ne la alte perioade din viaţa.

Cel mai reprezentativ ramâne însa parfumul iubirii, pe care fiecare din noi ar trebui sa-l cunoasca macar odata-n viaţa!...