Crezi in destin ? Asa se face ca intr-o zi geroasa de decembrie sa isi dea prima intalnire romantica cu un barbat intalnit pe Internet. Baiatul si fata s-au intalnit si de atunci in sufletul ei s-a infiripat ceva, IUBIREA.

Desi nu avea curajul sa recunosca, si baiatul simtea aceleasi sentimente de iubire ca si fata. Ochii fetei ii ramasera intipariti in minte. In priviri si pe buze li se citeau mesaje despre dragoste. De la distanta se auzeau inimile lor batand. Stop : Iubire interzisa : el apartinea unei alte inimi, unei alte povesti de dragoste, promisese dragostea unei alte femei.

Seara s-a sfarsit si cei doi au ramas blocati cu privirea unul la celalalt ca si cum nu se vazuse niciodata, dar in inima ei ceva era agitat... simtea ca o parte din ea murise cu acea seara.

Dar soarta a facut ca din intamplare, intr-una din zile sa-l reintalneasca si atunci sa simta ca inima ii iese din piept. Au urmat alte mesaje despre dragoste. Isi vorbeau aproape in fiecare zi la telefon si prin mesaje. Pentru ea era o distractie, o poveste de dragoste la inceputul ei... pentru el o aventura trecatoare.
Chiar daca el era implicat intr-o alta realtie de dragoste, ea nu era deranjata de acest lucru si credea intr-o frumoasa poveste de iubire. Dupa un timp, ea se indragostise de el. Dorea sa faca parte din viata ei, asemeni unei povesti de dragoste dintr-un film. El avea aceleasi sentimente de iubire, mereu ii trimitea mesaje de dragoste, ii spunea de nenumarate ori ca o iubeste. Intreaga dragoste de pe pamant era stransa in jurul lor, erau fericiti. Dar povestea de dragoste a lor era menita esecului. Intr-o clipa de ratacire fata savarsi greseala vietii ei : A incercat sa il faca gelos, culcandu-se cu prietenul lui cel mai bun. Se simtea goala... nu si-ar fi imaginat vreodata ca sentimentele lui se vor sterge sau ca povestea de dragoste a lor se va sfarsi.

Ea nu a priceput motivul, iar el fiind uimit de fapta fetei, s-a interiorizat si nu a mai dorit sa vorbeasca cu ea. Mult timp nu a mai stiut nimic de el. Fata era trista, dezamagita, se simtea abandonata, nu mai avea cu cine vorbi despre relatia ei de dragoste. Atunci el s-a intors, i-a promis ca se vor schimba lucrurile, dar a facut-o sa jure ca niciodata nu va mai face greseli fata de el. Fata fericita ca s-a intors si speriata sa nu-l mai piarda a acceptat. Optimismul ei nu a murit nicioda, a inceput sa o urasca pe mireasa inimii lui fara sa o cunoasca sau sa stie despre ea prea multe... caci numai rostirea numelui ei o facea sa se rupa in mii de bucatele. Spera ca, intr-o zi iubitul ei ii va vorbi despre dragoste numai ei, ca el ii va apartine pentru totdeauna, ca vor avea o poveste de dragoste ca-n filme, fara sa ii deranjeze altcineva, dragostea lor parea ca este puternica. Nu-i parea rau de ceea ce facuse, credea in iubire, dar iata ca de la un

simplu joc acum ea trebuia sa-si duca ”crucea”, dar nu si-a pierdut

niciodata speranta ca va avea propria poveste de dragoste.

Ce parere ai citind acest articol despre iubire daca te as intreba cum reactionezi sau ce atitudine ai avea daca cineva se baga in relatia ta de dragoste, asemeni acestei fete ?