Nemultumite de relatiile trecatoare multe femei doresc relatii serioase, relatii de dragoste pentru casatorie. O relatie serioasa se bazeaza pe respect, dragoste si fidelitate. Multe siteuri de matrimoniale de pe internet propun initial intalniri virtuale pentru relatii serioase, insa putine isi tin promisiunea. Multi barbati casatoriti mint si spun ca doresc o relatie serioasa. In realitate tot ce vor este sa ademeneasca femei singure, sa se culce cu ele.

Un barbat doreste o relatie serioasa atunci cand:

1. Iti spune adesea "Tu esti singura care..."

Cand un barbat isi incepe asa frazele, atunci poti fi sigura ca ai ajuns centrul universului lui si ca prezenta ta conteaza mult in viata sa. E clar, l-ai cucerit!

2. Iti prezinta familia lui

Barbatii nu merg acasa la mama cu orice femeie. E evident ca esti o prezenta importanta in viata lui, daca a ales sa faca acest pas.

3. Vorbeste de multe ori la plural

Daca in discutiile cu prietenii sai il auzi spunand de mai multe ori "noi" decat "eu", atunci acesta este un alt semn ca te include in planurile sale si ca te vrea alaturi de el in orice situatie.

4. Isi doreste sa petreaca mai mult timp cu tine

In cazul in care observi o schimbare in comportamentul sau, mai exact faptul ca vrea sa va vedeti mai des sau te suna mai des, acesta este inca un semn ca se gandeste la o relatie serioasa cu tine, poate casatorie.

5. Vrea sa mergeti impreuna in vacanta

Daca ti-a propus sa mergeti amandoi in vacanta, poti fi sigura ca te place foarte mult si ca nu esti o prezenta trecatoare prin viata lui. Asta inseamna totodata si ca prezenta ta il relaxeaza si il binedispune.

6. Iti propune sa va mutati impreuna

Faptul ca te vrea alaturi de el tot timpul este in mod cert un semn ca isi doreste o relatie serioasa. Si mai ales daca este dispus sa-si imparta spatiul cu tine.

7. Acorda mai multa atentie fetei tale decat corpului

Potrivit cercetatorilor, barbatii care vor o relatie serioasa acorda mai multa atentie trasaturilor fetei iubitei lor, fata de cei interesati de aventuri, pentru care corpul partenerei este cel mai important. Daca te mangaie pe fata ori te saruta pe frunte poti fi sigura ca ii esti draga...

8. Sunteti cei mai buni prieteni

In cazul in care ati ajuns la punctul in care sunteti cei mai buni prieteni si puteti vorbi despre orice, acesta este inca un semn ca relatia voastra merge pe drumul cel bun.

9. Nu ia decizii importante de unul singur

Comunicarea in cuplu este cel mai important lucru pentru o relatie serioasa si de lunga durata. Daca, atunci cand trebuie sa ia decizii importante, iti cere parerea, asta nu inseamna decat ca punctul tau de vedere conteaza pentru el.

10. Se comporta natural in prezenta ta

Daca se comporta natural in prezenta ta, asta inseamna ca se simte bine alaturi de tine, fara sa simta nevoia de a te impresiona in vreun fel. Un semn bun, pentru o relatie reusita! Cupidon.ro este un Site de Matrimoniale. Mii de barbati si femei singure sunt in cautarea iubirii.


Adauga un comentariu pe aceasta tema in Forum, bazandu-te pe urmatoarele cuvinte tematice : RelatiiSerioase - Servicii dating, intalniri online si relatii serioase cu barbati si femei din Romania. Intalniri pentru relatii serioase, prieteni online, flirt, chat cu femei, chat cu fete, chat cu barbati. Matrimoniale. Femei Singure care cauta Perechea Potrivita. Matrimoniale romania, matrimoniale cu poze, matrimoniale strainatate, poze, mesaje, prieteni, fete, femei, intalniri, fotografii, foto, dating online, woman, man, baieti, barbatii, casatorie, gratis, gratuit, sentimente, site matrimonial, femei sexy, sentimente de dragoste sincere.

Deasemeni, ce recomandari puteti face celor singuri pentru a gasi relatii serioase ? Inscrie-te si comenteaza articolul.