Atat de frumoasa este iubirea incat intr-o relatie de dragoste este imposibil sa nu scriem si sa trimitem macar o data o scrisoare de dragoste. In prezent, scrisorile de iubire trimise prin posta sunt mai putine la numar decat in trecut. Eu personal am primit peste 250 de scrisori de dragoste in timpul liceului.

Mesajele electronice, SMS, MMS sau Mail sunt acum preferate de catre tineri pentru a transmite sentimentele lor. pe langa scrisori virtuale se trimit si felicitari virtuale. Sentimentele transmise astfel parca nu au acelasi impact.

O scrisoare de dragoste scrisa cu pixul sau cu stiloul, apoi trimisa prin posta are ceva personal si este in general mult mai apreciata de catre destinatarul ei, decat o scrisoare trimisa prin mail sau un sms.

Doresti sa dovedesti calitatea ta artistica ? Publica aici mai jos in Comentariu, o scrisoare de dragoste pe care ai adresat-o in trecut sau pe care doresti o sa adresezi acum persoanei iubite. Nu uita sa o semnezi. Cele mai frumoase scrisori de dragoste sunt premiate de catre site-ul www.cupidon.ro