El se uita la filme adult, iar eu ma simt la pamant!

Suntem impreuna de cativa ani si pana deunazi credeam ca totul este in regula, ca am gasit impreuna un echilibru, o armonie de cuplu pentru care multi ar putea sa ne invidieze, dar am descoperit ca el se uita frecvent la filme adult si desi nu am deschis subiectul pana acum, ma simt pur si simplu la pamant!

Nici macar nu stiu sa descriu exact ceea ce ma copleseste – e un amestec de frustrare, jena, gelozie si simt ca imi pierd increderea in mine – ce sa mai vorbim, de cateva zile sunt in cadere libera! Oare am trait intr-o permaneta iluzie inca de la inceputurile relatiei noastre sau e ceva ce s-a declansat pe urma? Ce il face sa caute imaginile acelea de sex explicit si sa le urmareasca cu aviditate? Simt ca relatia noastra a fost murdarita si nu stiu ce sa fac...

Am gasit abonamentul pe care si l-a facut la o agentie de inchirieri filme si toate CD-urile pe care le-a inchiriat sunt de tip XXX. Abonamentul e facut de doua saptamani, dar asta nu inseamna ca atunci a inceput povestea asta – poate ca a fost dintotdeauna si eu habar n-am avut! Chiar ma gandeam ce-o fi gasind mereu de vazut la televizor dupa miezul noptii? Nu-mi vine sa cred cat am fost de prostanaca sa-mi inchipui ca se uita la sport si la stiri!

Treaba asta m-a dat complet peste cap, nici nu-mi mai vine sa-l las sa ma atinga sau sa se apropie de mine, de parca m-ar murdari cu ceva! Poate ca exagerez, sau poate ca e inca „proaspata” descoperirea si cu timpul imi va mai trece, dar parca nu vreau sa-mi treaca, ci vreau sa sparg buba, ei bine, da, vreau sa ma cert!

E ceva vreme de cand n-am facut-o si nu sunt prea priceputa, dar de data asta, fie ce-o fi! N-are decat sa-si ia toate mizeriile alea de filme si sa se duca de unde a venit! Ah, uite ca tocmai a intrat! Trag adanc aer in piept si ma pregatesc de mitraliat, cand il aud spunand:

-    Iubi, ce spui, eu m-am gandit ca a sosit vremea sa facem si noi un copil! Am auzit ca daca studiezi cu atentie anumite pozitii, iese sigur baiat! Iti inchipui? Un baietel dulce-dulcic numai al nostru!...