10 lucruri care te ajuta sa iti surprinzi placut sotul / sotia

Cum sa iti surprinzi placut sotul/sotia

Ideea generala legata de o surpriza minunata, placuta este de a face sau a da ceva pe neasteptate. O surpriza cu adevarat mare va surprinde si va uimi sotul / sotia. Iata câteva sfaturi despre cum sa iti surprinzi placut sotul / sotia:

1.    Alege o zi obisnuita pentru a-ti surprinde sotul / sotia. Intotdeauna alegerea unei zile speciale ca aniversari, zile de nastere, de Craciun, Valentine's Day, etc diminueaza sentimentul de surpriza.

2.    Asigura-te ca surpriza este legata de sot / sotie si nu despre tine. Nu alege sa petreceti un weekend intr- o locatie care tie iti place foarte mult, dar sotului / sotiei ii pasa mai putin. Chiar daca tie nu iti place foarte mult ceva de genul opera sau baschet, sau sa mergi la un muzeu, sau o zi de mers la cumparaturi sau de mers la pescuit, daca asta este ceea ce ii place sotului/sotiei sa faca, surpriza va fi dorinta ta de a face o astfel de activitate impreuna cu partenerul/a. Fii dispus/a sa iesi inafara zonei tale de comfort.

3.    Nu iti manipula sotul / sotia. Asigura-te ca surpriza cadou este ceva ce sotul / sotia isi doreste, si nu ceva ce iti doresti tu. Nu oferi o carte de bucate cadou, daca vrei ca sotul/sotia sa gateasca mai mult. Nu oferi o masina de tuns iarba sotului/sotiei, daca tu vrei ca gazonul sa fie tuns mai des. Nu oferi lenjerie sexy sotiei, daca vrei mai mult sex.

4.    Asculta-ti sotul / sotia. Daca doresti ca sotul / sotia sa fie placut surprins/a, trebuie sa observi genul de lucruri care ii place. Acorda atentie vitrinelor la care se opreste sotul/sotia, lucrurilor la care se uita sau  sau mentioneaza In conversatii.

5.    Nu cheltui banii pe care nu ii ai pentru surpriza. O datorie nu este o surpriza placuta.

6.    Daca planuiesti o excursie, planifica-ti totul. Nu iti surprinde sotul / sotia cu un weekend la Paris si apoi sa te astepti ca partenerul/a sa rezolve ingrijirea copilului sau a animalelor de companie, rezervari la restaurant, etc. Ii vei face cu adevarat o surpriza daca depui tot efortul pentru a te ocupa de toate detaliile, inclusiv asigurându-te ca planurile tale nu se suprapun peste planurile deja efectuate de catre sot / sotie.

7.    Nu lasa ca un buget mai mic sa fie o scuza pentru a nu-i face o surpriza sotului / sotiei. Puteti lua o cina romantica la domiciliu, puteti sa mergeti la un picnic doar voi 2.

8.    Nu iti surprinde sotul / sotia, cu un animal de casa. Detinerea unui animal de casa trebuie sa fie o decizie pe care sa o luati impreuna.

9.    Nu te complica prea mult cu surpriza pe care vei sa o faci. Cu cat elaborezi mai mult surpriza ta, cu atat mai mult pot merge lucrurile prost. Nu fa dintr-o surpriza un eveniment competitiv. Elaborarea si excursiile scumpe ar trebui sa fie, de obicei, planificate Impreuna.

10.    Incearca sa creezi surprize semnificative. In timp ce creezi o surpriza, creaza si un moment intim semnificativ.