Tematica de nunta si tenditele anului

Situatia economica mondiala va avea un impact direct si asupra evenimentelor si a bugetelor alocate, insa aceasta va aduce si un plus de imaginatie din partea celor ce se vor casatori. Vom vedea din ce in ce mai multe evenimente cu bugete reduse dar cu decoruri de exceptie avand ca punct de plecare imaginatia sporita si creativtatea voastra sau a organizatorului de evenimente!

Vom vedea asadar evenimente “eco,” evenimente care vor fii simple dar cochete, evenimente vintage si evenimente in nunate inedite. Nuantele anului 2017 sunt gri/argintiu in combinatii cu galben sau lila, nunate de verde deschis si verde inchis in combinatii cu nunate de mov/lila precum un camp de lavanda.

Lavanda este un accesoriu perfect pentru a realiza decoruri spectaculoase si de ce nu “parfumate!” Fie ca o folositi ca si cocarda, accesoriu in buchete la decorarea scaunelor sau in aranjamentul floral de pe masa invitatilor, lavanda va fii alegerea perfecta. Puteti chiar realiza, pornind de la lavanda ,o tematica “ A la Provence” sau una “eco friendly” in care sa folositi in loc de flori , buchete de lavanda in mijlocul mesei sau legate cu o fundita de rafie in jurul lumanarilor, toate pe o oglinda pentru a creea un efect de lumina intima. Tematica eco, pune accent pe tot ce easte natural, fresh si care nu aduce prejudicii mediului inconjurator.

In 2015, vom vedea si multe nunti cu tematica “Vintage!” Anii 1920 si 1930 au fost anii “glamour” care ne-au fascinat mereu prin rafinamentul deosebit si atentia la detalii si o opulenta discreta sau controlata. In Bucuresti si in tara sunt numeroase locatii care pot contura aceasta tema iar la capitolul decoruri puteti renunta la husele pentru scaune, folosind ciucuri mari sau flori naturale in decorarea acestora iar la capitolul aranjamente puteti face combinatii din flori, pene si perlute decoartive. Folosirea unor fete de masa cu imprimeu de damask sau brocart sunt accesorii care vor veni in completarea tematicii. Masinile de epoca si marturiile alese pot veni si ele sa contureze decorul vintage.

Oricare ar fi tematica aleasa, nu uitati ca un eveniment reusit nu trebui sa fie neaparat unul costisitor! Puneti accent pe micile detalii, pe imaginatia dvs si a organizatorului dvs, pe accesorii de calitate si atunci veti avea toate ingredientele unui eveniment de succes!

 

Cadoul de Nunta
 
La capitolul obicieiuri poporul Roman este situat printre primele in lume la pastrarea obicieurilor si la religiozitate.Sunetm asadar un popor clasic, cu respect pentru cele vechi si cele sfinte. In acelasi timp, ne place tot ceea ce este NOU. Asta si datorita faptului ca, fiind privati mult timp de acest lucru, atunci cand ni s-a oferit accesul la NOU, am devenit precum un burete absorbant!

Nimic rau in acest lucru! Este un lucru minunat sa poti alege, sa poti face ceea ce vrei si mai ales cum vrei! Cu valul de NOU plaja alegerilor a fost realmente inundata si acest lucru nu poate avea decat un impact pozitiv asupra tuturor domeniilor!

In industria evenimentelor, a design-ului, a accesoriilor, NOUL este pata de culoare, este sursa de inspiratie si iti da posibilitatea si mai ales libertatea sa alegi!

Cadoul de nunta este in momentul de fata un “must have!” Aici nu vorbim de pliculetul de bani oferit tinerilor casatoriti dupa receptie, ci de cadoul oferit atat de catre invitati mirilor la ceremonia religioasa sau de catre miri invitatilor lor ca si marturii!

Pentru prima categorie de cadouri, cea oferita mirilor, acestia din urma isi pot deschide o lista de casatorie la un magazin preferat de ei sau pe un site specializat, unde pot bifa produsele pe care ei doresc sa le primeasca cadou, urmand sa-si anunte prietenii si rudele numele acestui magazin. In acest caz, mirii vor primii cadourile dorite si necesare lor si se vor ocolii situatiile, uneori neplacute, in care acestia sa primeasca mai multe seturi de pahare de acelasi fel sau produse de care nu au nevoie.

In ceea ce priveste marturiile, aici mirii au o plaja foarte larga din care sa aleaga! Totul depinde de tematica evenimentului, de sezon, de gusturi sau de inspiratia de moment al acestora! In Romania exista acum, ca si in strainatate, companii specizlizate in accesorii pentru evenimente care va pun la dispozitie accesorii pentru orice tip de eveniment si tematica. Exista site-uri online, bine puse la punct de unde mirii isi pot achizitiona in siguranata toate accesoriile necesare pentru nunta si mai exista si magazine de accesorii unde acestia le pot vedea!

Asadar, cadoul de nunta ramane o traditie dar cu un aer modern! Accesorizare placuta!