Multi barbati si femei singure cred ca este foarte greu sa-ti gasesti jumatatea in viata reala, pentru ca n-ai unde sa-i intalnesti. Altii cred ca locurile unde ai putea intalni perechea, adica un potential partener sunt foarte limitate in ziua de astazi. Iata unele locuri unde iti poti intalni jumatatea pentru o relatie de dragoste sau casatorie. Poate ca la unele dintre ele nu te-ai gandit niciodata.

1. Esti in stare sa iesi " la agatat " ?

Timiditatea este mama singuratatii. Daca iesi la plimbare, de exemplu, si nu intri in vorba intr-un parc cu o fata sau cu un baiat care iti place la prima vedere, macar sa intrebi cat este ceasul, sau unde este ... strada cutare, etc ..., alte persoane mai timide decat tine, nici nu-ti vor simti prezenta. Cel mai inedit mod de a atrage atentia cuiva, este sa te faci ca te-ai ratacit. Si ca sa nu creada ca esti o persoana ratacita (la figurat) adica anormala la cap, dupa ce faci cunostinta, ii poti spune acelei persoane ca a fost un mod /motiv de abordare si ca esti o persoana perfect normala. Socializeaza, spune glume de bun gust si cu siguranta nu va mai dura mult pana vei gasi jumatatea ta. Unii cauta jumatatea pe site-urile de matrimoniale.

2. Participa la Conferinte

Daca esti un barbat necasatorit, sau o femeie celibatara ori divortata care participa regulat des la diferite targuri, conferinte, expozitii, toate aceste locuri pot fi potrivite sa intalnesti jumatatea. Acolo nu vei intalni oameni simpli ci mai degraba oameni cu o situatie socio profesionala corecta. Participantii la conferinte , expozitii, lucreaza probabil in acelasi domeniu de activitate ca tine, si veti gasi subiecte de discutie.

3. Mergi des la Librarie sau la Biblioteca ?
Libraria poate deveni un loc romantic. Vrei sa iti cumperi cea mai noua aparitie a scriitorului preferat si te lovesti accidental de EA sau de EL. Si chiar daca nu il(o) gasesti, macar ai ramas cu o carte buna. Nu te opri din citit! Nu se stie niciodata…

4. Iti place sportul, mergi la sala de fitness ?
Sala poate fi locul unde sa-ti intalnesti jumatatea. Aveti aceleasi pasiuni, va puteti ajuta reciproc la aparate, mai schimbati o impresie despre un anume exercitiu. Multe cupluri s-au format in pauza dintre repetari.

5. Cursuri
Poate ca doresti sa studiezi o limba straina sau sa faci o noua specializare. Cusurile pot fi un mod simplu de a gasi pe cineva dragut, o femeie sau un barbat cu care sa formezi o pereche.

6. Intalniri la Cafenele si baruri
Poate ca consideri cafenelele ca fiind demodate sau prea des folosite utilizate in scopul de a gasi pe cineva pentru o relatie serioasa. Insa iti poti incerca norocul. Ai grija doar sa nu consumi prea mult alcool, deoarece altii vor rade de tine sau vei alege o partenera nepotrivita.

7. Jumatatea o poti gasi la servici ?

Se pare ca in vremurile moderne, majoritatea relatiilor de dragoste incep la servici sau intr-un cadru care are legatura cu munca, ceea ce sugereaza ca multi barbati si multe femei pun cariera pe primul plan. Chiar daca nu direct, macar indirect, nu uita de intalnirile aranjate prin intermediul colegilor de munca, prietenilor sau cunostintelor. Excludem avansurile sefului sau, uneori ale sefei, deoacere in majoritatea cazurilor, este vorba de o atractie fizica pentru o aventura, nicidecum de o relatie serioasa.