Suflet_de_inger

Femeie 41 ani din Bucuresti

Suflet_de_inger ID 40720

Ultima conectare din Romania
Eu sunt:
Femeie 
La matrimoniale caut:
Barbat 
Varsta mea:
41
Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Descriere
Inaltime:
1.73m 
Greutate:
59 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi verzi 
Culoarea parului:
Blond 
Viata personala
Situația matrimonială:
Necasatorit(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

Sunt un om de caracter, plina de viata și cu zâmbetul mereu pe buze, educata, sensibila și deosebit de puternica. Sunt pregătită din orice punct de vedere pentru o viata de familie. Caut pe cineva care sa îmi semene cam din toate punctele de vedere.
Cum trebuie sa fie EL:
- sa nu fie vaccinat de Covid și sa nu intenționeze sa o facă nici un viitor,
- sa fie religios practicant, sa meargă în mod uzual la biserica și restul,
- sa aibă studii superioare, caracter și principii de viata sanatoase, sa fie pregătit pentru o familie din toate punctele de vedere.
Rog sa nu îmi scrie cei care nu îndeplinesc condițiile de.mai sus. Nu ma interesează viata nimănui, nici ce crede și nici ce are de spus cu privire la condițiile mele. Nu am timp de irosit inutil cu nimeni.

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Da, intrucat iubesc copiii 
Zodia:
Pesti 
O persoana:
ambitioasa, curajoasa, educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Imi place sa dansez, Gradinaritul, Ascult muzica, Imi place sa cant, Imi place sa citesc, Religia, Spitirtualitatea, Calatoriile 
Viata profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Domeniul de activitate:
Publicitate, Massmedia 
Limbi vorbite:
Engleza 
Caut o relatie serioasa
Perechea potrivita. Preferinte:

Cum trebuie sa fie EL? Blând, sa mi se topească sufletul lângă el, cald sa îl simt ca face parte din mine, de încredere - sa simt ca oricând și în orice condiții ne avem unul pe altul, tandru și romantic - sa ma topesc în bratele lui și sa simt pe fiecare milimetru ca este sufletul meu pereche, puternic, sa trece prin orice furtună împreună fără sa ne clatinăm, copilăros și jucăuș pentru ca viata este cu adevărat minunata și cele mai inocente trăiri sunt și cele care ne împlinesc cel mai mult, muncitor - pentru ca o familie are nevoi și nou vom fi cei care trebuie sa o ocroti și sa oferim cadrul necesar dezvoltării ei. Educat și finuț ca să îmi bucure sufletul și sa simt ca suntem la fel. Cam asa as vrea sa fie EL. Ah, sa nu uit, sa fie credincios, sa creadă cu adevărat in Dumnezeu și asta sa se vadă în fapte. Nu genul acela "credință este în suflet", dar în realitate ea nu este nicăieri. Este adevărat ca este în suflet dar când este în suflet se vede și fapte.

Varsta pe care o caut:
De la 34 Pana la 43 de ani.
Country:
Romania
Doresti sa faci cunostinta cu
Suflet_de_inger
, o femeie singura de 41 ani din Bucuresti, Romania?
Inscrie-te - sau - Conecteaza-teMatrimoniale Femei din Romania

Matrimoniale Femei din Bucuresti