UN GUST AMAR ... ???

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
cornelus001
Member
Mesaje: 28
Membru din: 06 Apr 2009, 02:09

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de cornelus001 »

bella scrie:Un gust amarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Cand vezi ca viata trece pe langa tine, cand crezi ca esti in nori dar te trezeste realitatea, cand cei din jur te vad diferit de cine si ceea ce stii ca esti..... etc, etc.

crezi ca are importanta despre felul cum arata ???atunci ...ce mai poty crede despre frumusetea interioara ???o seara buna ... :P
felixx
Member
Mesaje: 100
Membru din: 29 Iun 2008, 14:56

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de felixx »

Frumusetea interioara ??? :P chiar daca vei fi surprins mai cred in ea.Pacat ca nu iese mai des afara.
Multumesc pt. rabdare
mozes
Member
Mesaje: 29
Membru din: 12 Iul 2009, 13:14

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de mozes »

Un gust amarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Cand vezi ca viata trece pe langa tine, cand crezi ca esti in nori dar te trezeste realitatea, cand cei din jur te vad diferit de cine si ceea ce stii ca esti..... etc, etc.
cornelus001
Member
Mesaje: 28
Membru din: 06 Apr 2009, 02:09

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de cornelus001 »

daducu13 scrie:Mai mult decat fantastic ..... Bravo frate chiar e super tare tot ce ai scris!!!! Go go go..

Din POMUL verde si frumos ----- Mai cade-o FRUNZA , inca una ---- Si ... se astern , FRUMOS covor - PUFOS - ..... Asa e TOAMNA -ntotdeauna !!!
A mai cazut o FRUNZA-n calea TA si ... cine stie CATE-or sa MAI cada .....
PUPIK DULCE , CORNELUS001-IASI-ROMANIA-
Avatar utilizator
aplus
Member
Mesaje: 31
Membru din: 25 Oct 2009, 02:27
Localitate: Arad, RO
Contact:

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de aplus »

Daţi-mi voie să-mi citez răspunsul dat la acelaşi mesaj pe alt topic...

...nebuna seara în club, prea multă lume pentru a reuţii să te faci văzut în cea mai mare parte a strălucirii tale... telefonul nu-i sună, cică e în afara ariei de acoperire... Unde o fi, ai înţeles bine, aici urma să fie...
Deja nu mai ai răbdare, trebuia să fie aici de mult... te uiţi în disperare prin fumul de ţigară de pe scaunul de la pult. Nimic nu îi trădează prezenţa. Întorcându-te înnapoi observi o privire de peste tejghea. Barmanul yâmbeşte deja, parcă mai văzuse episodul acesta şi ieri... şi ziua de alaltăieri. Doar că de data asta te surprinde apariţia unei domnişoare pe scaunul de lângă. Odată cu finalitatea privirii baarmanului începe o serie de semnale negrăite din partea ei. Părul uşor şi-l dă peste ureche întrebându-te dacă e ocupat locul. Reaţia involuntară de a te uita la ceas te determină să recunoşti că nu e ocupat.

Chimia momentului te face să te simţi atras de ea, iar ea nu încetează din şirul de semnale flirtante. La un moment dat realizezi că au mai trecut două ore iar cea care o aşteptai nu a apărut nici acuma. Scuzându-te de îndrepţi spre toaletă apelând-o pentru ultima oară... nici un răspuns. Intrii în toaletă, te îndrepţi spre chiuvetă şi-ţi scufunzi mâinile în apa rece după care îţi ştergi faţa pieptedându-ţi gândurile. O urmă de furie îţi face apariţia când dai să ieşi... totul este clar! Nu a vrut să vină de la bun început. Toată săptămâna a fost astfel... ce s-o fi întâmplat de a determinat-o să se îndepărteze într-o astfel de manieră?

Revenit la compania serii aceasta se ridică brusc şi te prinde în poziţia de dans a melodiei liniştite din fundal... se aproprie prea tare de tine, se lasă cucerită de praţele tale şi începe să-ţi şoptescă un "te vreau"... "vino cu mine"...

Dimineaţa. Deschizi ochi şi primul gând este ea... După care apare aburul alcoolului de aseară. Telefonul sună frenatic prin durerea sfâşietoare a luminei ce-ţi penetrează ceţa privirii. Te ridici în capul oaselor ca să ridici la telefonul din buzunarul blugului de pe podea. Ameţeala te cuprinde în timp ce răspunzi la telefon. Vocea ei te cuprinde cu un val de regret. În timp ce ea îţi spunea "bună scumpule, te iubesc" tu te întorci şi îţi vezi făptaşa aventurii. Încremeneşti, ceva în tine se rupe, senzaţia unui fior te cuprinde în timp ce resimţi plăcerea suferită întreaga noapte. Totul devine clar, ceaţa dispare, patul e clar precum un şcenariu de crimă... iar singura ta reacţie e: "şi eu te iubesc... vorbim mai târziu, trec pe la tine în 3 ore, ok?"---
Vizitator

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de Vizitator »

AM GUSTAT SI ESTE GROAZNIC
alma
New member
Mesaje: 9
Membru din: 10 Aug 2012, 21:12

Re: UN GUST AMAR ... ???

Mesaj de alma »

GUSTUL AMAR......................este necesar........... sa poti percepe mai bine gustul mierei de albine.De cele mai multe ori ne amaram singuri viata,vrand sa o schimbam pe altora,si nu sa o acceptam,sa intelegem,ca suntem diferiti,gandim si traim diferit si nu pe toti ne fac aceleasi lucruri fericiti.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.