Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Mesaj de Cupidon »

Aici puteti adauga mesaje in care sa ne spuneti sugestiile dumneavostra pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Desigur probabil ati observat ca suntem selectivi, inreucat nu acceptam profile de femei sau de barbati care contin poze sexy sau anunturi de genul : Suna-ma sunt fierbinte. Daca gasiti profile dubioase, apasati pe Denunta si vom avea grija sa le stergem.

Ce ar trebui adaugat pe acest site ? sau eventual, ce ar trebui scos ?
gabriel175
Member
Mesaje: 15
Membru din: 12 Iun 2009, 12:33

Re: Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Mesaj de gabriel175 »

Ce ar mai trebui adaugat?Nimeni nu ar trebui sa aiba cont pe acest site daca nu are profilul completat in proportie de 100% si macar o poza.Este totusi un site matrimonial, nu MIRC-ul unde stateai la taifas pentru ati umple timpul cu ceva.Consider ca este un site serios,nu un simplu chat.
yuzenek
Member
Mesaje: 55
Membru din: 02 Ian 2010, 08:33

Re: Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Mesaj de yuzenek »

Sekuritatea pozelor!
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Mesaj de Cupidon »

Iata un extras ce apare in fiecare profil :

" Atentie :

* Profilele ale caror descriere este mai mica de 4 randuri sau care nu au Numar de Telefon corect, vor fi sterse. Doar agentia noastra va vedea numarul dvs de telefon. Dovediti-ne ca sunteti capabil(a) sa legati cateva cuvinte. Scrieti care sunt calitatile si defectele dumneavoastra. Cum ar trebui sa fie partenerul cautat: varsta, nationalitate, fizic, etc. Puteti imbunatati profilul, apasad aici: Modifica profilul
* Daca descriere, pe langa limba romana, este tradusa in engleza sau franceza, aveti sanse mai mari sa primiti mesaje. Acest site este vizitat in proportie de 60 % de catre persoane din strainatate, care nu inteleg limba romana. Folositi traducator oferit de Google aici
* Profilele fara poze, nu au sanse mari sa fie contactate. Adauga un album cu poze sau Modifica albumul daca ai deja, adaugand poze

* Cand primiti un mesaj, raspundeti chiar daca persoana respectiva nu va atrage. Trimiteti cat mai multe mesaje. Cine cauta, gaseste.
* Daca nu cautati o relatie de durata, prietenie, casatorie, va rugam, stergeti profilul. Acesta nu este un site pentru aventuri sexuale !
* Dorim sa pastram un serviciu de calitate, insa multe persoane inscrise pe nu respecta aceste sfaturi elementare si nu inteleg ca un profil fara poze, fara descriere amanuntita, este nefolositor si rapeste inutil timpul vizitatorilor. Detestam nesimtirea !
* Va multumim din suflet pentru intelegere si pentru urmarea pozitiva care o veti acorda acestui mesaj. Contactati-ne daca aveti neclaritati."

In Romania este greu sa sa intelegi cu oamenii ... efectiv nu vor sa inteleaga !
vasilepantea
Member
Mesaje: 17
Membru din: 11 Noi 2009, 15:40

Re: Ce ar trebui adaugat pe acest site de matrimoniale ?

Mesaj de vasilepantea »

gaby_rus scrie:Ce ar mai trebui adaugat?Nimeni nu ar trebui sa aiba cont pe acest site daca nu are profilul completat in proportie de 100% si macar o poza.Este totusi un site matrimonial, nu MIRC-ul unde stateai la taifas pentru ati umple timpul cu ceva.Consider ca este un site serios,nu un simplu chat.
cred ca cel mai mult ar trebui sa lasatii cel mai mult baieti fara a platii,nu stiu daca e bine , sau daca este rau...dar cred ca este o intrebarela care probabil voi primi un raspuns pentru care sa stiu daca se va putea baieti sa nu fie discriminati
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.