Matrimoniale Escrocherie Femei barbati cer bani pe internet

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
iubire
Site Admin
Mesaje: 729
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52

Matrimoniale Escrocherie Femei barbati cer bani pe internet

Mesaj de iubire »

Iata o problema serioasa cu care se confrunta site-urile de cupidon.ro Matrimoniale si cele de socializare : inscrierile fictive (profile false) facut in scopul sustragerii de bani.

Astfel, barbati care se prezinta a fi fete / femei frumoase si cu intetii serioase - casatorie, cer bani de la barbati din strainatate sub diferite pretexte precum boala, accident, datorie, credit pentru telefon, etc. In prima faza, excrocii castiga increderea celui cu care corespondeaza pe internet si se arata interesat / interesata de a se intalni cu el / ea. Dintr-o data apar si declaratiile de dragoste.

Apoi, excrocii trec la actiune : cer bani pentru bilet de avion, autocar etc. pentru a merge la respectivul barbat / respectiva fata. Primesc bani pentru bilet apoi cer si bani de cheltuiala pentru taxi sau pentru orice alt motiv. Dupa ce primesc bani prin western union, isi schimba numarul de telefon si adresa de mail si dispar in natura.

Putini sunt cei care depun plangere la politie pentru asemenea necazuri. Politia, din pacate, rareori deschide un dosar penal pentru o asemenea infractiune de inselatorie. Trebuie sa stiti ca site-urile serioase de cupidon.ro Matrimoniale / dating va pot da numarul de IP de la care s-a trimis mesajul. Pe baza acelui IP politia poate gasi pe cel / cea care a comis inselatoria. Vinovatii vor fi acuzati de infractiune si inselaciune in forma calificata. Pentru escrocheria pe care au pus-o in practica, fiecare dintre ei risca pina la 15 ani de puscarie. Asta nu inseamna neaparat ca veti recupera banii trimisi, bani care au fost cheltuiti intre timp.

SFAT : Nu trimiteti niciodata bani, nu trimiteti bilete sau alte bunuri la femei sau barbati cunoscuti pe internet. In 95% din cazuri veti fi pacaliti ! Este o excrocherie !

In strainatate, pe toate site-rile de dating gasite poze de cu barbati frumosi care in realitate sunt scam din Nigeria, Senegal, Coasta de Fildes. Cand primiti un mail de un barbat, afisati headerul mesajului si cautati randul X-Originating-IP: si veti vedea ceva de genul [46.105.113.64]. Copiati acel ip 46.105.113.64 introduceti-l pe acest site whatismyipaddress.com/ip-lookup si jos puteti afla de unde s-a scris acel mesaj.

Intrebare : Tu ai auzit / ai trait asemenea probleme intalnite pe site-urile de matrimoniale, in care femei si barbati cer bani de la alti barbati / femei prin western union, iar apoi nu mai raspund la telefon ? Ce protectie va ofera site-urile de cupidon.ro Matrimoniale ? Exista avertismente in acest sens ? Ce parere ai ?
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.