Facem dragoste sau sex?

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
erton
Member
Mesaje: 20
Membru din: 01 Mai 2009, 17:31

Facem dragoste sau sex?

Mesaj de erton »

Dragoste si sex, doua concepte intre care nu ar trebui sa existe vreo granita, daca ne dorim o relatie care sa ne implineasca si sa ne faca sa ne simtim fericiti. Dragostea, si implicit o relatie de dragoste, presupune un complex de sentimente - afective, erotice - o receptivitate a dorintelor sexuale si a celor emotionale, o atentie sporita fata de sentimentele partenerului, iar barbatii trebuie sa stie ca femeia isi doreste sa se simta iubita inainte de a face sex.
Spunea cineva :
"Se poate spune ca fac dragoste de cateva ori pe zi, dar niciodata sex. Asta pentru ca, pentru mine, a face dragoste nu inseamna in mod obligatoriu penetrare. Pot sa spun ca am facut dragoste dupa 5-10 minute de saruturi, imbratisari si rasfatat... pentru ca asa simt.Dupa 13 ani petrecuti alaturi de acelasi barbat, unul foarte tandru si atent, am invatat ca aceste momente valoreaza de o mie de ori mai mult decat 10 partide de sex pe saptamana, asa cum, chiar zilele trecute imi povestea o prietena ca vrea sotul ei"

Dar ce se intampla cand unul face sex, iar celalalt dragoste? Multe cupluri tanjesc dupa dragoste, dar sfarsesc in a face sex.
andrei1964
Member
Mesaje: 10
Membru din: 27 Mar 2009, 20:21

Re: Facem dragoste sau sex?

Mesaj de andrei1964 »

Ie diferenta mare intre dragoste si sex ,dragostea o faci cu persoana iubita sa fie pasionala platonica ,iar sex poti sal faci cu cine vrei si ori unde
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.