Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
yuzenek
Member
Mesaje: 55
Membru din: 02 Ian 2010, 08:33

Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de yuzenek »

Din cauza parintilor suferim noi cei care ne iubim.ei se baga intre noi si ne intriga.mda!
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Suferinta

Mesaj de Cupidon »

Asa este parintii, in general, isi baga nasul in relatiile copiilor, in mod direct sau indirect. Cred ca trebuie pus piciorul in prag de la inceput. Sa li se explice clar de catre odraslele lor ca orice ar zice sau orice ar face, nu are nici o importanta pentru relatia de dragoste a tinerilor. Vazand ca sunt ignorati, vor inceta. La noi aceasta formula a functionat !
iosif
Member
Mesaje: 97
Membru din: 23 Sep 2010, 17:25

Re: Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de iosif »

Pot aduce scandal in cuplu.Insa totusi sa nu ne legam de parinti.Ce suntem noi fara ei?

Cu mintea noastra nu ne putem pune cu cineva cine are experienta de viata cu mult peste noi.Ei observa mult mai usor unele lucruri care noua se poate sa ne scape.

Noi suntem axati pe prezent,ei au trecut deja prin mult mai multe in ceea ce priveste relatia de cuplu.Dara cu noi s-au chinuit sa ne creasca si sa ne ofere tot ce pot.Asa ca daca parintii dau cate un sfat,nu trebuie mereu aruncat acel sfat,ci mai mult luat in considerare.
cociu
Member
Mesaje: 30
Membru din: 24 Noi 2009, 18:20

Re: Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de cociu »

De cele mai multe ori intr-o relatie fie intre doi iubiti sau fie intre doi tineri casatoriti, parintii au influienta.Eu personal am cunoscut persoane care au dat divort dupa cativa ani de casatorie din cauza influientei parintilor.Probleme mari cred ca sunt la adolescenti pt ca acolo iubirea are o forma mai pura si in cele mai multe cazuri in momentele acelea ei nu reusesc sa distinga binele si raul,reactionand mai dur la un sfat sau o sugestie.Eu cred ca in marea majoritate a cazurilor trebuie sa ascultam sfatul parintilor pt ca niciodata nu ne vor raul dar mai sunt si situatii in care parintii nu au dreptate si chiar daca ei ne vor binele da fapt ne produc suferinta.Cel mai bine ar fi ca noi sa stim cu adevarat ce vrem in toate situatiile dar astea nu se pot realiza decat cu experienta vietii.
Avatar utilizator
costea35
Member
Mesaje: 84
Membru din: 02 Iun 2011, 23:40

Re: Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de costea35 »

Desigur ,imixtiunile parintilor si nu numai,in viata matrimoniala a copiilor lor sunt destul de frecvente,si ,in functie de fiecare caz in parte ,pot "devia" cursul relatiei in sens negativ de obicei.
Practica de a-ti baga nasul in viata altuia ,este destul de intilnita in Romania, foarte probabil provine din morala crestina.In unele cazuri parintii isi baga nasul in viata copiilor lor, considerind ca, fiica sau fiul lor, merita mai multa consideratie din partea partenerului.
Avind in vedere faptul ca iubirea este oarba ,atunci cind ne indragostim ,traind sub dictatura tiranica a pasiunii, nu vedem multe defecte ale partenerului respectiv partenerei, defecte pe care parintii nostrii le observa cu usurinta.
Cu toate astea ,este preferabil ca parintii sa adopte o atitudine rezervata si sa nu intervina in cursul relatiei decit in situatii exceptionale.
In cazurile in care cei doi tineri casatoriti ,locuiesc cu parintii unuia dintre ei , de obicei se poate realiza o productie TV genul TELENUVELA :lol:
adryan32
Member
Mesaje: 35
Membru din: 07 Mar 2010, 17:12

Re: Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de adryan32 »

pacat ca PARINTII nu stiu cand sa se opreasca in relatiile cu copiii lor, si mai ales cu fetele lor.cand acestea incearca sa-si gaseasca un drum sau si l-au gasit deja.si vorbesc acum de unele mame care sunt foarte posesive si trebuie sa iasa totul neaparat cum doresc ele..nu isi dau seama ca mai mult rau fac copiilor cu aceasta posesivitate dusa la extrem..
medicalscientist
New member
Mesaje: 1
Membru din: 26 Mar 2011, 18:40

Re: Suferinta - parintii aduc scandal in cuplu

Mesaj de medicalscientist »

Am fost insurat a doua oara.M-am considerat un tip norocos,imi iubeam sotia iar aceasta ma diviniza."Patul" era un foc de artificii,faceam adevarate filme porno.Intre ghilimele ,bineinteles.Pentru ca m-am apucat sa studiez medicina la batranetze,nu aveam foarte multi bani,dar nu o duceam nici pe departe rau.In al doilea an de casnicie,norocul-de fapt,ghinionul, a facut sa putem avea ocazia sa devenim proprietarii unei case facute de ANL.Teoretic ,in 2 ani trebuia sa fie gata.Sotia mea a vandut garsoniera proprietatea ei am achitat avansul,mutandu-ne temporar la soacra.Aici a inceput sfarsitul casniciei noastre.Soacra mea era un suflet rau,uscat,divortata,permanent numai in relatii cu barbati cu situatzia legala neclara.Am realizat ca intre ele doua era o relatie de dependenta bolnava,iar fatza de mine mama sotiei mele nutrea un soi de gelozie...ma vedea un fel de concurent pentru sentimentele fiicei ei.
Cand casa a fost gata,relatia dintre mine si fosta mea sotie,de pe acum,era distrusa,in urma multiplelor certuri.
La trei luni dupa ce ne-am mutat,m-a anuntat ca vrea sa divorteze. Aveam casa,bani.Si nimic altceva.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.